Biografia unui cuplu sportiv si elegant Mircea Badea si Carmen Bruma

Ii cunoastem pe amandoi. Pentru ca lucreaza in presa , se iubesc fara sa-si promoveze imaginea excesiv. Chiar am putea spune ca urasc sa se afiseze pe la evenimente. Dar atunci cand se hotarasc sa o faca intorc toate privirile.

Mircea Badea si Carmen Bruma sunt un cuplu sportiv si elegant. Sunt discreti si isi traiesc dragostea departe de privirile curiosilor. Ei sunt un cuplu atipic pentru showbiz-ul din Romania.


Doamnelor si domnilor , va prezentam cuplul de jurnalisti MIRCEA BADEA si CARMEN BRUMA. Un varsator deschis si o tauroaica tandra.

Ne place ca militeaza in orice ocazie pentru promovarea sportului.CARMEN BRUMA a publicat cartea SLIM pentru a veni in randul celor care vor sa slabeasca. Ea este cel mai bun exemplu de vreme ce a reusit sa slabeasca 30 de kg si sa nu le mai puna niciodata.

MIRCEA BADEA traieste de mult in lumea presei . A facut de toate de la realizarea unui matinal  la emisiuni la radio. In ultima vreme lumea e dependenta de "IN GURA PRESEI"

Are fani dar si dusmani. E slobod la gura dar nu insensibil. A dovedit ca este un extraordinar prieten. MIHAI GADEA este unul dintre prietenii de suflet si MIRCEA nu s-a sfiit sa ii dea ajutorul cand a fost cazul.

Carmen Bruma este un pic mai introvertita. E ca si cum MIRCEA e painea iar ea, CARMEN e untul. E foarte frumos ca nu dau atentie barfelor, barfitorilor.


Viata e prea scurta ca sa ne-o petrecem urand. Cred ca aste e un motto-ul care se potriveste cuplului MIRCEA si Carmen. Emotiile sunt prea intime pentru a fi povestite in gura mare. De aceea MIRCEA.si CARMEN fug pe alte taramuri ori de cate ori timpul le permite o clipa de ragaz.

In rest povestea lor de dragoste se deruleaza inritmul dorit de ei. Multi ar vrea sa stie mai multe dar ei, de comun acord au inchis poarta. Si bine au facut.

Cui foloseste sa vorbeasca de dragosteaa vietii sale, zilnic? Pai unde ar mai incapea stirile cu Bianca si al ei print? Dar cum sa iti savurezi cafeaua dimineata fara sa stii ce au mai facut Sanzi, Crudu sau Tonciu?

Desi sunt o prezenta constanta in emisiuni spuneti si voi cum sa stai pe aceeasi canapea cu aceste nonvalori? Avea dreptate Andreea Marin sa nu doreasca sa stea in emisiune cu LAURETTE.

Cat timp ai putin respect pentru tine e clar ca nu e cazul sa vrei promovare. Promovarea si- fac ei MIRCEA si CARMEN. Vorbesc realizarile pentru ei.

De aceea si din alte motive MIRCEA si CARMEN raman cel mai frumos cuplu de jurnalisti, sportivi. Un cuplu la care te uiti cu drag. Sau cu invidie dupa caz.
MAI POTI CITI