Taylor Momsen cinemagia biografiei de fata rea si rebela

Pentru ca Taylor Momsen (FOTO) reprezinta imaginea unei fete rebele si fara ihibitii.

O fata pentru care muzica este un mod de viata teribilist, un protest care unora le va pare vulgar si nepotrivit pentru o tanara de 17 ani.

Biografie TAYLOR MOMSEN

Taylor Momsen s-a nascut pe 26 Iulie 1993 in St Louis.

Si-a inceput cariera artistica inca de la varsta de 3 ani.

Taylor a jucat in diferite reclame tv pana la varsta de 6 ani cand a primit primul ei rol intr-un film in The Prophet's Game.

Insa Taylor Momsen a devenit cu adevarat o vedeta internationala odata cu rolul lui Jenny Humphrey din Gossip Girl.

În industria muzicala, Taylor s-a lansat cu trupa The Pretty Reckless, unde scrie versurile pieselor, interpreteaza si cânta la chitara.

Momsen a ajuns repede pe paginile tabloidelor dupa ce a început sa se dezlantuie indecent pe scena, dând publicului nuditate si de multe ori, show-uri cu tenta erotica.

Pe scurt despre Taylor Momsen:

Data nasterii: 07/26/1993
Locatia: St. Louis, Missouri, SUA
Zodia: Leu

Unii vad pe Taylor ca pe o rasfatata care isi permite ce vrea si care isi arunca viitorul la gunoi, drogandu-se si facand pe adolscenta rebela si rea.

Insa... pana la urma urmei este o tanara care la varsta ei, foarte fragila, a realizat destule in viata: actrita , cantareata, si sigur vom auzi de ea peste vreo 10-15 ani si nu numai.

Taylor Momsen cinemagia unei fete rele

On July 27, 2011, Taylor Momsen announced via Twitter that the band will be touring with Evanescence as the supporting act during the fall of 2011 (www.wikipedia.org)
MAI POTI CITI