ANNES si DAN ANGHEL sau iubirea ce dureaza de 11ani

Annes, blonda sexi masoara 172 cm si are greutatea de 54 de kg si este si o vegetariana convinsa. Nu prea am mai auzit de ea in ultima vreme. Dar dragostea pentru partenerul ei care dureaza de 11 ani ne-a starnit interesul pentru ea.

Ce mai face ea?

ANNES este o cantareata  ce vine din Sighisoara. Iubitul l-a cunoscut intr-un turneu si de atunci isi traiesc dragostea departe de ochii presei , departe de vijelioasa lume mondena a capitalei.

Practicanta a dansurilor moderne in copilarie explica de ce ANNES face sport pe paine.

Cel mai mult iubeste KANGOO JUMPS un sport la moda in capitala acolo unde frumusetile isi modeleaza trupul in sali luxoase.

ANNES este blonda serafica preocupata de soarta copiilor si de aceea nu ezita sa se implice in campanii umanitare.

A donat carti pentru scoli, canta si isi petrece timpul in compania prietenilor. In vacante ii place sa mearga in Sighisoara natala si sa faca si echitatie. Va imaginati ca o frumoasa nu putea sta departe de animale, de cai si catei.

Pe plan muzical a colaborat cu Gaby Huiban cel putin la realizarea celui de-al treilea album care poarta numele "RAZA DE SOARE".

Si sa ca iti vine sa spui ca ANNES este raza de soare. Si ANNES isi traieste povestea de dragoste cu pasiune si nu se gandeste sa isi oficializeze relatia. Inca un cuplu din showbizz care considera ca dragostea nu are nevoie de hirtii.

Bravo lor dar nu mai stim ce s-a intimplat cu muzicala cariera a seraficei ANNES. Cine ne da vesti despre ea?


Annes _ Mi-e dor de tine_YouTube
MAI POTI CITI