CARMEN SERBAN acuzata de relatii cu o femeie infrunta scandalul

Canta cu Ionut Galani, "PALAMAKIA" dar acum "VAD NUMAI OAMENI NECAJITI". Cine e cantareata? Pai nimeni alta decat CARMEN SERBAN.

Fosta in tinerete a "sarmantului" LEO DE LA STREHAIA, Carmen SERBAN si-a vazut de cantari, concerte si familie. La un moment  era boboaca la JURNALISM. Intre timp cred ca a abandonat studiile.

 Dorinta de a fi vedeta e ca o obsesie pentru un om de rand. Nebuni sunt peste tot. Ca si cand nu.ne-ar fi ajuns "panarama" de show de la Capatos cu divele BURUIANA, TONCIU, si fosta lui LAZARUS, azi, aflam ca o necunoscuta din Piatra Neamt si-a adus aminte ca s-a iubit cu CARMEN SERBAN.

Setea de can can e mare pe la noi! Daca tot suntem blocati in zapada sa mai birfim un pic. Admir la CARMEN SERBAN modul ei de a fi directa.

 Invitata sa cante la nunta lui Madalin IONESCU cu SISCANCA spargatoare de case,  Carmen a fost anuntata printr-un SMS de pe telefonul miresicii ca ar fi mai bine sa stea acasa. Asta in conditiile in care CARMEN se oferise sa cante gratis.

Siscana s-a suparat nevoie mare pentru versurile"ADIO DIETA AM VERIGHETA, NU MAI TIN CONT DE SILUETA, MANANC FRIPTURA LA GRATAR, FARA GRIJA DE CANTAR.

CARMEN i-a trimis MEDELINULUI IONESCU un sms in care ii spunea ca ea, nu este un gunoi de om. BINEEEEEEEEE, CARMEN SERBAN!

Ultimul album al cantaretei poarta titlul "SANGE DE ROMAN". Aici este inclus si single-ul VAD NUMAI OAMENI NECAJITI.  Asa este CARMEN! Nu te da batuta!

Sa vedem daca te ajuta si Maruta si te invita pe HAPPY- lica sa ne spui versiunea ta.De un lucru suntem siguri. CARMEN SERBAN, tu ai sange de roman!.
MAI POTI CITI