Regizorul SERGIU NICOLAESCU "l-a prins" pe "ULTIMUL CORUPT DIN ROMANIA"

SERGIU FLORIN NICOLAESCU este regizorul legenda si de legenda al Romaniei. In aceasta seara, de la ora 19.30 va avea loc premiera ultimului film al MAESTRULUI SREGIU FLORIN NICOLAESCU.

Filmul este o comedie menita sa ne mai dezapezeasca gindurile inngrrite de atatea schimbari, proteste, noi guverne.

Se numeste "ULTIMUL CORUPT". Este o continuare a filmuluii "POKER" care a readus publicul in salile de cnematograf. Aventurile celor patru jucatori de poker inamorati de MONICA LACUSTA devenita doamna ministru ne vor amuza si ne vor binedispune.

VALENTIN URITESCU, GEORGE MIHAITA CATALINA GRAMA, alias JOJO, HORATIU MALAELE, ION RITIU, VLADIMIR GAITAN, VASILE MURARU vor fi prezenti la premiera.

Alaturi de aceste nume mari, vor sosi in calitatea lor de invitati: ADELA POPESCU si RADU VALCAN, DANA ROGOZ cu al ei RADU, NICOLETA LUCIU si surioara IULIANA si alte nume din curtea pastorita de MEDIA PRO PICTURES.

Maestrul NICOLAESCU s-a nascut la Tg- Jiu la 13 aprilie 1930. Inca nu intrase la scoala cand micutul SERGIU s-a mutat cu familia la TIMISOARA. Aici e locul copilariei unde SERGIU era liderul baietilor din cartier. Filmele sale sunt cunoscute publicului din toate generatiile.

Debutul in calitate de regizor il face in 1962 cu filmul "'SCOICILE NU AU VORBIT NICIODATA".

Toate filmele regizate de SERGIU NICOLAESCU aduc in prim plan figurile istorice emblema.

Din 1962 si pana in prezent am putut urmari DACII, LUPTA PENTRU  ROMA, CIORAP de PIELE, ULTIMUL MOHICAN, LACUL ONTARIO, PREERIA  MIHAI VITEAZUL, ATUNCI I -AM CONDAMNAT PE TOTI LA MOARTE, CU MAINILE CURATE ,LUPUL MARILOR, RAZBUNAREA, ULTIMUL CARTUS, UN COMISAR ACUZA, NEMURITORII, INSULA COMORILOR, OSANDA, OGLINDA, ECATERINA TEODOROIU, ORIENT EXPRESS, CINSPREZECE. POKER.

SERGIU NICOLAESCU si-a respectat si iubit actorii. Multi dintre ei ii datoreaza cariera. Actrite frumoase si actori frumosi, de la neuitata IOANA PAVELESCU, ANDA ONESSA, la MIHAELA RADULESCU sau CATALINA GRAMA (JOJO) ne-au bucurat inimile.

SERGIU NICOLAESCU este OMUL cu care ne putem mandri este daca vreti de talia unui ANTHONY HOPKIN sai DANNY DE VITO. Nu vreau sa fortez nici un fel de comparatie. Ma refer la nemasuratul talent al MAESTRULUI.

Ajuns la 81 de ani, SERGIU NICOLAESCU continua sa munceasca, sa fie implicat in proiecte. A fost discret cu informatiile asupra vietii personale.

Spunea intr-un interviu ca s-a lasat mai mult iubit de femei. Putini stiu ca a fost o foarte scurta vreme casatorit. In ultima perioada ii statea alaturi o doamna cu aproape 30 de ani mai tanara. Are o casa de vacanta la 2mai si vorbeste cu drag de pasiunile sale.

Colectioneaza arme de vanatoare, pescuieste, calatoreste este mereu in miscare si face totul cu mare pasiune.

Sa ne iubim ultimii mohicani! Multa sanatate! La 81 de ani sa ai in spate aproape 70 de filme este o performanta greu de egalat.

Sa mergem sa radem, "ULTIMUL CORUPT, "a fost prins"!