JENNIFER LOPEZ si-a "luat" Un BEAU- "FRUMUSELUL" CASPER SMART

Invitata la show-ul " LETTERMAN SHOW" JENNIFER LOPEZ - J.LO, alias "JENNY de la bloc", ii marturisea moderatorului ca fostul sot nu o asculta sii ii spunea sa taca. Chiar ii spusese ca nu ar strica sa viziteze un psihiatru.

Latina vedeta a simtit ca ii clocoteste sangele si de aceea nu s-a mai uitat la cei 7 ani de casnicie si a bagat divortul. Fostul sot se intalneste cu o frumoasa din Venezuela si anume topmodelul SHANNON DE LIMA.

Gandindu-se la prima casnicie cu un dansator, J Lo a ales sa-si imparta viata cu un dansator. EL este poreclit "BEAU"-"FRUMUSELUL" Are numai 24 de ani. Femeile se dau in vant dupa el si aproape ca se isterizeaza cand il vad dansand la bustul gol.

J Lo vrea sa demonstreze ca in ciuda varstei   sale  de 42 de ani, o femeie poate iubi si poate fi fericita. Dar CASPER SMART are si el niste nevoi. Este dansator il putem vedea in STEPUP 3D, si actor. HONE2  este unul din filmele lui CASPER.

Spuneam de nevoile tanarului partener al cantaretei J LO.  Ei bine, in numele dragostei JENNIFER cheltuie saptamanal 10 000 de dolari. WOW!

Diva latina e dispusa sa isi puna si silicoane pentru a putea sa il pastreze langa ea pe CASPER. Ultima isprava a tanarului cuplu : au pozat impreuna pentru a face reclama noului parfum a lui JENNIFER. Apar intr-o ipostaza tandra si J LO chiar pare a fi indragostita.

Nu stim cat va dura dragostea lui JENNIFER pentru CASPER SMART- "BEAU". Ce se va intampla cand se vor goli fondurile sau daca CASPER se va indragosti de o partenera mai tanara?

Deocamdata totul e roz si trebuie sa le dam ragaz sa traiasca in liniste povestea de dragoste. Totusi, daca JENNIFER ar fi fost falita , ar mai fi stat CASPER cu JEN?

Vorba motanasului din "TOM SI JERRY:  A la guerre comme a la guerre! sau IN DRAGOSTE SI RAZBOI TOTUL E PERMIS.
MAI POTI CITI