SUNIL este pajul de casa al Ralucai Zenga sotia lui Walter Zenga

Ultima fita in Dubai ,orasul celor rasfatati de soarta este sa ai un paj de casa. RALUCA REBEDEA, actuala RALUCA ZENGA ne aduce la cunostinta ca SUNIL, un oarecare lucrator intr-un hipermarket din DUBAI, a poftit-o sa ia loc pe scaun, lumea care astepta la casa , s-a dat deoparte si in timp ce doamna astepta sa ii fie scanate produsele, SUNIL nu mai prididea cu grija pentru doamna.

De ce i se acorda atata atentie doamnei RALUCA ZENGA? Sa stie oare toti locuitorii din Dubai cum ca doamna cu zulufi, blonda si insarcinata, e sotie de antrenor de fotbal? Nu prea cred!

Totusi aflam de la Raluca ca in Dubai  copii sunt extrem de iubiti. De aceea li se acorda o atentie deosebita.

Probabil ca da, asa e normal intr-o tara civilizata. Mai, dar si DOMNUL SUNIL a devenit vedeta. ESTE pajul doamnei. Acum nu e pajul permanent dar orisidecat.

wiki raluca zenga
FaceBook Raluca Zenga

Spuneti doamnelor si domnisoarelor din ROMANIA, nu o invidiati pe RALUCA? Cand mai treci prin tara, stimata doamna sa repeti figura cu supermarketul si la noi. Sa vedem si noi o asa minune! Cate femei nu sunt insarcinate si la noi? Si? Le ofera cineva locul in autobuz, sunt ele doamnele ajutate sa coboare si sa urce caruciorul? NU!

Asta e , fetelor daca nu ati pus mana pe un fotbalist. Despre WALTER ZENGA, stim ca este un italian cu mult talent. A fost o legenda dar cum a venit in Romania cum s-a terminat! Era despartit de sotie la vremea aceea si acum are un baiat de 20 si ceva de ani. WALTER ZENGA a trait o tumultoasa poveste cu nimeni alta decat RALUCA SANDU, fiica lui MIRCEA SANDU.

Si ce mai gatea RALUCA SANDU la paste pentru italian! si deserturi ii facea, il astepta sa termine antrenamentele ca apoi sa-i ofere momente de tandrete. Si cand Raluca Sandu s-a dat deoparte a aparut o alta RALUCA dar REBEDEA.

REBEDEA a devenit doamna RALUCA ZENGA. Tinerii si-au oficializat relatia la o manastire din BRAN. Si in aceeasi zi - 24mai 2010, au facut si botezul micutei SAMIRA ZENGA.

Si de cand a devenit sotie de fotbalist, Raluca cutreiera lumea la bratul sotului. Si-au reinoit juramintele de dragoste in LAS VEGAS. Acum au o casa in DUBAI.

Doamna RALUCA s-a apucat descris si asa mai aflam si noi ce se mai intampla in DUBAI. deja m-am emotionat. Ce a mai facut in viata ei aceasta RALUCA? Acum stim ca se plimba pe plaja PALM JUMEIRAH in compania SAMIREI. Hranesc pescarusii cu prajiturele.

In Dubai e cald asa ca doamna ZENGA isi pune kaftanul saujalabya. Apoi este clienta fidela a celui mai grozav spa din Dubai- SENSAI SPA. Ce griji are doamna sa se rasfete cu creme de avocado, sa manance bio si sa se plimbe prin mall-uri unde nu depune efort sa duca plasele de cumparaturi. VIne imediat SUNIL si o conduce pe doamna vreme de doua etaje si pina in parcarea din fata magazinului.

Traim vremuri grele in Romania suntem sub ocupatia zapezii. Si doar citind ce mai face RALUCA ZENGA in DUBAI simtim si noi cum vine primavara. Ca de vara inca nu putem vorbi.

"Grea " e viata sotiilor de fotbalisti si antrenori de fotbalisti. Sa faci shopping, sa te lauzi cu bijuterii, haine, si vacante exotice. Noi ii uram o sarcina usoara doamnei RALUCA. Asteptam sa se nasca micutul sau micuta. Si atunci RALUCA va mai face niste cumparaturi la supermarket. Si atunci va veni un alt SUNIL sa ii care bagajele. Sau poate fratele lui SUNIL. Sau tratamentul acesta se aplica doar expatilor , doamnelor insarcinate?

In afara shopping-ului RALUCA ZENGA mai si citeste. Si ce carti! O doamna dar ce culta sunteti! Nu prea semanati cu sotiile fotbalistilor din ROMANIA. Poate va deschideti si o alta afacere in tara. Propun sa faceti o scoala de maniere pentru tinerele ce vor deveni sotii de fotbalisti.

Sa invete si domnisoara TONCIU ANDREEA cum sa isi tina "MITEA pe acasa.

Si Diana Niculescu sotia lui CLAUDIU NICULESCU-alias CLAU GOL e sotie de fotbalist Si are emisiune si discuta cu vedetele. Sa apara si RALUCA ZENGA la emisiune.

Ce pot sa spun "TOT RESPECTUL"