PETRE CRAETE BODYGARDULSI SIMONA TRASCA un SHOW EXTREM DE INDECENT SI PACATOS

PETRE CRAETE cel mai faimos bodyguard de la KEVIN COSTNER incoace, mai cunoscut romanilor sub numele de "TARANUL CU MASERATI" si-a facut intrarea in bransa vedetelor ce se promoveaza prin scandaluri cu iz de paprika. 

O fi gustat PAMELA DE ROMANIA aka SIMONA TRASCA aparitia bodygardului ce le stie pe toate mai ceva ca "ORACOLUL DE LA BALCESTI"?

NU... a sarit ca arsa! Si a vrut sa ii aplice o corectie si lui MARIUS BALDOVIN cel care se autointituleaza cantacios de muzica populara.

Mama si ce l-a luat l-a injurat PAMELA pe Baldovin facandu-l cu ou si otet. I a vorbit ca o lady slobozind numai ocari si sudalmi. Acest lucru ne-a starnit admiratia SIMONICA! Pai nici SIMONA SENSUAL nu te egaleaza in varietatea de injuraturi.

Nici nu ai zice cata gratie se ascunde in SIMONA TRASCA. Eleganta si silfida, imbracata a la DRAGUSANU BIANCA cu pantaloni negri de piele mulati SIMONA face spume.

Sub atenta privire a "golanilor mai batrani" cum singuri s-au laudat, CAPATOS DAN SI MIRCEA N STOIAN; SIMONA TRASCA, aceasta PAMELA DE ROMANIA in mizerie a tunat si a fulgerat auzind cum body gardul CRAETE aspus ca este prostituata de lux, "prestand" numai in hoteluri de lux in ANGLIA,  SPANIA,  SI ITALIA.

Craete grait-a cum ca Actorul si masterul sau ALEX REID intr-o escapada in Bucuresti a platit-o pe SIMONA TRASCA. A bine ALEX REID i-a daruit SIMONEI pentru o noapte de amor 500 de dolari. Si terminandu-si treaba SIMONA l-a ofertat cu un" examen" oral pentru care ar mai fi pretins 100 de dolari. SAU 1000 de dolari, bine, nici nu mai conteaza.

Acum vine cea mai tare faza. CRAETE AKA TARANUL CU MASERATI a fost indignat "DOAMNE" de neseriozitatea managerilor de hotel din Romania. Manger sub acoperire sa vezi. SI, ca sa se razbune pe manager a dat drumul secretului SIMONEI TRASCA.

Adica nu pe SIMONA a vrut sa se razbune , desi merita si ea intrucat i-a last niste boli actorului ca amintire. Bodygardul a vrut sa dea in manager care putea sa ii ofere stapanului sau o fta mai spalata si mai rafinata. Si uite asa mai aflam in plus, ca bonus ca ai nostri manageri de hotel din BUcuresti mai au si indeletniciri de peste.

A, ce turism vom avea la vara , cu asa reclama va fi litoralul plin. Nu credeti ca se procepe CRAETE sa promoveze turismul romanesc? Ce frunza, ce "GRADINA CARPATILO". Veniri in Romania, tara care e plina de fete frumoase si darnice. Nu suntem noi un popor ospitalier? Acum mai avem o dilema? Cine e mai vedeta?

SIMONA TRASCA PETRE CRAETE sau MARIUS BALDOVIN? Sa ne asteptam la niste emisiuni senzational de senzational cu vedete marca CAPATOS.

Cum cine e CAPATOS? Dupa GEO BOGZA este cel mai senzational jurnalist de investigatie din Romania.

Asa ne-a zis domnul VADIM TUDOR despre CAPATOS.


Taranul cu Maserati original YouTube