SCANDAL LIVE INTRE MARUTA SI MONICA TATOIU

Monica Tatoiu cea mai grozava femeie de afaceri, cu prezente regulate pe micul ecran traverseaza cu gratie de balerina drumul de la o televiziune la alta.

Si cum femaia are principii s-a aratat extrem de deranjata de domnul FARSELOR MARCA HAPPY HOUR Maruta Catalin a esuat in farsa pe care a vrut sa i-o faca doamnei fost manager. Chiar? Ce mai presteaza doamna TATOIU? Si-a luat juma de norma la televiziune?

Ei, si Doamna TATOIU s-a trezit intr-o buna zi fara superba masina. Disparuse masina ca printr-o vraja facuta de HARRY POTTER.

 MONICA TATOIU a sunat la politie, si politia i-a intocmit un dosar de contraventie si le-a mai dat si amenda.

Tocmai "MAESTRULUI" MARUTA ce se lauda ca farsele lui sunt senzationale si au si marca. MARCA HAPPY HOUR.

 Acum sa o spunem pe cea dreapta. Cat de aiurea suna FARSE DE LA "ORA FERICITA"?

 Maruta mai ai multe de invatat de la DAN NEGRU, pentru ca farsele lui au mult mai multa savoare.

Sa fie ratingul tau de audienta motivul pentru care ai inventat aceste farse? Sau e bine sa te dai bine pe langa bogati, vedete, si oameni influenti? Am auzit ca de ieri orasul CLUJ are o televiziune ce face parte din grupul TRANSILVANIA MEDIA GROUP. S

i unul din actionarii televiziunii nou infiintate este nimeni altul decat PASZCANI , iubitul tau prieten si asociat. Maruta. lasa farsele de Bucuresti, mai treci si prin Ardeal si fa-le ardelenilor farse.

Sa vezi atunci audiente. Sau poti sa iti iei o colaborare la GAGA TV a talentatului PINALTI. Hai ca ai loc pe acolo. CATALIN CRISAN -  NUAMI DINESCU si altii cu vechime au renuntat la job. Ceea ce inseamna ca iti ramane tie mai mult , nu? Maruta, ai auzit de proverbul romanesc plin de pilde si intelepciune?

Echilibrul e masura si zau in ultima vreme o cam dai in bara. Ai suparat-o pe doamna MONICA TATOIU care neuitand ca a fost profesoara, ti-a aplicat o corectie. Asa din dragoste. Esti un elev, MARUTA pentru doamna TATOIU. Vezi ca doamna are limba ascutita si cu ea nu iti merge. Astept diseara sa vedem ce zambet ai! Da-i inainte cu tupeu vorba melodiei lui BOSQUITO.

Nu te lasa, farsele tale chiar sunt pline de "SAVOARE" Cum altfel mai aflam care e ultima fita, ce mai face nevasta ta sau cine cu cine se mai cearta. Iar tu, MARUTA, ai dat dovada meru de "IMPARTIALITATE" Si nu poti sa faci trei emisiuni din farsele tale.

Mai incearca o data. Maruta vopseste gardul doamnei TATOIU, si apoi cheam-o pe IONELA PRODAN sa ii zica de inima albastra.


Drege busuiocul Maruta! Fuga cu 100 de trandafiri la doamna TATOIU. Numai sa nu fie tot o farsa!
MAI POTI CITI