Dansatoarea AIDA nu e "RUBY" si nici GIGI BECALI nu e Berlusconi

Asa cum RUBY vestita "fetita" si dansatoare marocana a ajuns la inima lui Berlusconi asa ar fi vrut si Aida sa ajunga la inima lui GIGI BECALI.

Care AIDA?

Pana mai ieri habar nu aveam cine e AIDA. AIDA este zica-se dansatoare din buric , iubitoare de muzica arabeasca, si omniprezenta la petreceri private.

Fata s-a laudat cum ca a participat la multe petreceri date de latifundiarul din Pipera. GIGI BECALI s-a declarat revoltat de aceasta stire.

A spus ca nu o cunoaste pe AIDA Mai mult cine nu il stie pe Gigi ca fiind iubitor de muzica aromana? si atunci cine sa isi inchipuie ca Gigi ar da muzica lui pe muzica arabeasca?

Duduia AIDA incearca sa isi faca publicitate pe spatele omului de afaceri GIGI BECALi. Urat lucru! Atat din partea eici si din partea celora care nu verifica veridicitatea spuselor celor care vor publicitatea.

O avea Becali, pacatele lui, dar acum incearca si chiar a reusit sa faca lucruri bune pentru cei din VRANCEA si Buzau.

Si in asemenea context pe cine intereseaza de Aida dandatoarea din buric. S-o fi crazand AIDA in filmul "PRINTUL SI DANSATOAREA"?

Becali a sosit in capitala si ne-a spus ca in cazul unei victorii a stelistilor in fata celor de la TWENTE nu va da nicio petrecere.

Ba chiar se asteapta ca fotbalistii sa doneze prima celor aflati in nevoi. Sa vedem!


Becali danseaza YouTube
MAI POTI CITI