OANA TURCU BRANCU imparte sfaturi la gramada

Oana Turcu Brancu daca il asculti pe sotul doamnei vei vedea cum moldoveanca OANA, e apriga la manie, o buna gospodina, o mama grijulie , o realizatoare de succes, o femeie de afaceri, si scriitoare de blog. 

OANA  are si inima mare , da sfaturi vedetelor de cum sa isi intretina corpul si fata. Mai nou s-a apucat sa ii scrie o scrisoare publica Danielei Gyorfi, in care o implora sa nu isi faca o operatie de marire a sanilor.

Tot Oana Turcu ne spune ca si personal i-a spus Danielei ca nu e necesara operatia. Cica e mai interesant modul in care ne-a lasat Dumnezeu. Daca Nicoleta Luciu nu te-a ascultat, daca nici Gyorfi nu te asculta cam ce crezi? Poate doamnele nu au nevoie de sfaturile tale. E greu sa intelegi?

Sau nu care cumva vrei sa treci o batrinica strada in ciuda faptului ca ea nu vrea? Esti cumva doctorul OANA CUZINO STERN? Vezi, doamna de la CE SE INTAMPLA DOCTORE s-a lansat intr-un proiect muzical cu fiica Naomi.

Pai zi si tu sotiorului sa gaseasca un solist sa canti si tu alaturi de micutul tau. VREM sa auzim familia Brancu cantand!

Cuplu de Vedete: Oana Turcu Cristi Brancu
Blogul tau  e plin de sfaturi utile, stii cum sa iti promovezi afacerea, ai o vila deosebita, un sot iubitor, nasi deosebiti cu nume sonore, te-ai casatorit in Israel, ai nascut la Viena, ai implimit 2 ani de casnicie fericita! STIM, crezi ca ne mai dorim sa auzim de minunile tale si de extraordinarele sfaturi?

ENOUGH! Stiti limba engleza, doamna TURCU BRANCU?