ANDRA si CATALIN MARUTA au urmat sfaturile familiei ANDREIANU

Dupa familia ANDREIANU, simpaticul EDY si frumoasa Elena, o alta familie de vedete CATALIN si ANDRA MARUTA ne anunta ca mai vor un copil. 

Mami, ANDRA vrea o fetita. Si cum le sade bine copilasilor de vedete,  si numele sunt importante.

Fetita familiei Maruta, nu a venit inca pe lume dar parintii i-au ales numele.

Fata Andrei se va numi : ALMA MARIA EVA MARUTA.

DAVID MARUTA la vremea cand va veni surioara cine stie ce va face. Se va intalni cu tripletii frumoasei Luciu.

Si va veni NICOLETA sa aiba grija de mica EVA. EVA esti deja in sufletul parintilor tai! Numele ALMA inseamna suflet, pentru cine nu a aflat. Viitor de aur SHOWBIZZ-ul romanesc are.

Alma numai sa nu intri in grupul "CARDUTILOR"! Cataline , te asteapta o viata grea ! Fata ta va fi o mica printesa si imi dau seama ca tie, si Andrei va va fi greu sa alegeti un ginere pentru ALMA!

Pina  la venirea pe lume al EVEI,. David Maruta va implini un anisor pe 16martie. Iti zicem de pe acum, LA MULTI ANI!DAVID MARUTA.

Mami Andra, va incepe jobul la ROMANII AU TALENT din 17 februarie si tati Maruta va invita pe HAPPYLICA multe personalitati.!

Sa aiba fata si baiatul zestre!

ANDRA si CATALIN MARUTA raman unul din cele mai frumoase cupluri din showbizz!

Sa le uram SPOR LA TREABA!

UPDATE 2018: Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii, un băiat pe nume David și o fetiță care se numește Eva.

Într-un interviu pe care l-a acordat Andra a fost întrebată dacă este adevărat că nu se ceartă niciodată cu partenerul ei de viață. Artista a infirmat imediat și a explicat că și între ei există discuții, ca în orice familie.

"... Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor...."
MAI POTI CITI