Victoria Blochina seamana zazania cu nume de EDAN

Victoria Blochina iese la rampa si valureste... Dansatoarea lituanianca nu ii da pace lui Piti. 

Procesul pentru paternitatea micutului s-a amanat pentru 1 martie cand  ne vom dezmorti din frig. Tind sa il cred pe Giovanni Becali cand spunea despre Blochina ca era o amarita moarta de foame.

E jenant sa apari in fata presei si sa te folosesti de propiul copil pentru o ambitie personala. Nu e mai important decat orice binele copilului?

Atunci de ce Blochina ne indruga ca baietelul EDAN PETRU isi striga disperat tatal? Da, e induiosatoare declaratia copilului care il asteapta pe PITI tata sa vina sa ii aduca dulciuri si jucarii.

Cine stie daca astea sunt cele gandite de copil sau ce i-a pus in gura mami, la ce vorbe ma refeream. Trebuie sa ai un tupeu dus la extrema, o energie demna de o cauza mai buna sa vii sa povestesti amanunte din viata de cuplu. Victorita, aici in Romania noi cautam sa ne spalam rufele in familie. De 16 ani nu ai invatat acest lucru? Ai dus o viata de huzur , ce munca ai prestatat. atita amar de vreme?

Cine se plimba cu masina de teren cine facea shopping si petrecea?Nu tu draga dansatoare? Copilul EDAN, ne explici tu, originea numelui evreu ca noi nu stiam, nu merita sa intre in vizorul presei , el nu are nici o vina.

Numele EDAN in traducere "O NOUA ERA", dar baiatul se mai numeste si PETRU.

Victoria Blochina pentru cine vrei tu "o noua era"? Pentru copil sau pentru victoria ta? Ca doar te cheama VICTORIA. Nu semeni nici la unghia degetului mic cu DOAMNA EMILIA IUCINU. Multi nu au fost de acord cu dansa dar au admirat discretia si bunul simt al doamnei Emilia. Chiar dansa, invitata intr-o emisiune nu a vrut sa vorbeasca mai mult. S-a marginit doar sa spuna ca e bine sa lupti pentru copil.

Timp de 16 ani daca ai vazut ca PITI ezita sa declare copilul  ce ai facut? Acum de abia cand EDAN are deja 4 ani te-ai gandit ca merita un tata oficial? Este urat cum procedezi si josnic. Ramai o parvenita, moarta dupa bani si huzur. Sunt atitea femei care au facut un copil  dar nu s-au gandit sa vina sa improaste noroi, in chiar tatal copiluli .Nu te gandesti deloc la familia oficiala a domnului antrenor? Nu, pentru ca tie nu iti pasa. Mai arunci cu zazanie si in nasii copilului familia BOGDAN SI DANA MARA. Ne spui tu ca Piti a dorit o alta echipa de nasi. Parafrazind o fraza celebra  la care adaugam numele tau spunem in cor "SA ITI FIE RUSINE VICTORIA BLOCHINA"!