Printesa Mia aka ANNE JAQUELINE HATHAWAY s-a facut rea

Pe ANNE HATHAWAY o stiti cel mai bine din filmele romantice unde o  intruchipa pe printesa MIA THERMOPILIS. 

Cinefilii inraiti  stiu ca ANNE HATHWAY este o actrita americana care se implica de multa vreme in actiuni de binefacere. Participa la concerte, canta chiar ea la Carnegie Hall impreuna cu ALL- EASTERN.U.S. HIGH SCHOOL.

Relatia ci italianul RAFFALO FOLLIERI nu ii aduce lucruri bune. Impreuna cu italianul ANNE JAQUELINE HATHAWAY avea o fundatie numita chiar FOLLIERI. "Printesa avea sa descopere cu surpriza ca italianul ei era un infractor. Fundatia a fost inchisa si italianul avea sa primeasca 4 ani si jumatate de inchisoare  pentru fals in acte.

Cum poate fata cea buna sa dea doar de barbati rai? Simplu. A existat mereu atractia domnisoarelor frumoase pentru baietii rai .

ANNE are un frate la care tine mult. Au fost crescuti in religia catolica  si stim cu toti cat de restrictiva si aspra poate fi pentru adolescenti. Dupa plecarea fratelui de acasa ANNE nu mai vrea sa respecte religia catolica coalizand cu fratele ei care simtea ca nu il reprezinta aceasta religie.

ANNE provine dint-o familie buna. Tatal era avocat iar mama actrita. De la mama i se trage dragostea pentru arta.ANNE HATHAWAY spunea recent ca lumea se inseala sau s-a inselat in privinta ei. Nu este fata cuminte pe care o stiu toti. NU!

Spune ca este prietena "de nazbitii" cu LINDSAY LOHAN. Diferenta spune ANNE este ca ea a comis greseli pe vremea cand era studenta si nu era o actrita cunoscuta. Ce sa intelegem? Ca s-a drogat si a umblat prin cluburi?Nu stim ce s-a intamplat cufrumusica Anne. De ce aceasta declaratie cam tardiva? Daca vroia sa fie o prietena adevarata trebuia sa ne anunte din timp. Sa "NU O MAI CONDAMNAM" pe biata LINDSAY.

LINDSAY LOHAN este exemplul perfect al ratarii. De prea mult bine? Sa fii frumoasa , talentata si sa bei sa te droghezi intr-o lume care iti ofera atatea oportunitati?

Unde era ANNE HATHAWAY cand LINSAY se interna pentru reabilitare? In fine.

Ce mai trebuie sa stim despre ANNE este ca a fost imaginea parfumului MAGNIFIQUE al casei LANCOME in 2008. Nascuta in  la 12 noiembrie 1982 BROOKLIN, NEW YORK ANNE HATHWAY se poate lauda cu roluri diverse de la comedii romantice la drame .

A jucat in VALENTINE S DAY, BROKEBACK MOUNTAIN, HAVOC RACHEL GEETTING MARRIED. Pentru acesta din urma obtine o nominalizare pentru cea mai buna actrita.

A castigat un premiu EMMY pentru prestatia din  THE SIMPSONS. Pentru desenul animat  RIO isi pune vocea.
A mai jucat si in LOVE AND OTHER DRUGS, ALICE IN WONDERLAND.

Avem o dilema.

A fost ANNE JAQUELINE HATHAWAY o fata rea doar in trecut sau a pastrat ceva si pentru timpurile prezente? Si ce sa sa vrea fata frumoasa sa fie fata rea? Prinde mai mult la pubic? Sau e doar o strategie mestesugita a PR-ului ei?
MAI POTI CITI