IRINA GEORGESCU.-Fata de la BINGO care a pozat in reviste pentru barbati

IRINA GEORGESCU a stat trei ani in Canada si de aceea la 23 de ani nu isi mai doreste sa plece sa traiasca in alta parte decat in Romania. Nu este pretentioasa la mancare dar daca o privesti nu crezi ca mai si mananca.

Prefera sa isi dea banii pe pantofi, deocamdata are doar 43 de perechi. Adora marea si plaja si noi ne dorim sa o vedem cat mai repede lenevind la soare.

Cat timp a stat in Canada a terminat o facultate de marketing. Revenita in Romania a constat cu stupoare ca nu ii sunt recunoscute studiile.

Nu s-a dat batuta si a luat-o de la zero. Acum este iar studenta.

Ca sa nu aiba timpi morti IRINA GEORGESCU fata pe care o vedem in fiecare duminica la BINGO, lucreaza ca PR intr-un club si in weekend are prezentari.de moda. Putem spune ca a ales calea tinerelor vedete din America.

IRINA GEORGESCU are 1.72m si 50 de kg.

Dimensiunile de fotomodel 90-60-90 . Arata spectaculos!De aceea cei de la revista cu iepuras i-au propus sa pozeze.

IRINA nu a stat pe ganduri si a raspuns pozitiv invitatiei. Rezultatul il vedeti daca veti avea curiozitatea sa rasfoiti paginile revistei.

Noi credem ca IRINA GEORGESCU merita mai multa atentie din partea noastra. Are stofa de viitoare vedeta. Numai sa stea departe de cluburi fotbalisti si batrinei cu portofelul plin.

Ne-am mai linistit afland de la IRINA ca nu isi doreste un barbat din showbiz. Bravo , IRINA! Sa nu uiti ce ai promis!