Virgil Iantu- dandy-ul din showbiz dar totodata cel mai familist

VIRGIL GATAIANTU este cunoscut publicului sub numele de VIRGIL IANTU.Vine din Timisoara locul unde oamenii au o educatie ce se traduce prin multe alte lucruri nu numai prin scolile absolvite. Oamenii de prin Banat au coloana vertebrala, sunt punctuali dar cel mai mult iubesc viata. Canta se distreaza si sunt eleganti. In vorba si atitudine.

Toate aceste calitati le-am gasit la VIRGIL IANTU. Oriunde l-ai intalni vei descopri un barbat elegant, politicos si fermacator. IANTU si-a sacrificat copilaria pentru muzica si roadele le-a cules mai tarziu. A cantat alaturi de baking-vocal din trupa lui BANICA JR. Gurie rele sopteau ca l-a dat afara Banica intrucat era gelos pe succesul lui IANTU.

Virgil elegant a dezmintit. Si-a inceput cariera in televiziune cu gandul ca nu va poposi prea mult. Mai ales ca nu se putea obisnui cu BUCURESTI-ul, cu galagia si modul de a fi al capitalistilor. Ducea dorul mancarurilor facute de mama sa.

A avut de tras din pricina asta deoarece kg se acumulau cu rapiditate. A facut sport si a revenit cel pe care il stim si azi. Emisiunea "COPIII SPUN LUCRURI TRAZNITE" a fost un succes. A urmat apoi "VREI SA FII MILIARDAR"

Are vechime in lumea televiziunii. Atunci cand a simtit ca lucrurile nu se desfasurau la inaltimea exigentelor sale a preferat sa ia o pauza. Si-a gasit in sfarsit timp pentru a-si intemeia o familie. A ales o femeie din bransa, o foste producatoare de emisiunu pe nume ROXANA. Nu s-a formalizat si au costruit o familie fara a mai trece pe la starea civila.


VIDEO VIRGIL IANTU CANTA CU AURA URZICEANU

Rodul iubirii lor se numesteYASMINE o fetita delicioasa. O vreme nu am mai auzit nimic de familia IANTU.
Asta pentru ca VIRGIL a fost intotdeauna discret  cand venea vorba de viata personala. Asa ca si DAN NEGRU. Nu degeaba se spune ca "BANATU.-I FRUNCEA"

Se vede traba ca pentru barbatii din Banat lucrurile se vad altfel ca in alte parti. Virgil nu s-a laudat cu femeile pe care le-a cucerit, nu a dat interviuri dupa interviuri.

Cand a avut ceva de spus in legatura cu meseria sa sau ce proiecte avea a facut-o cu eleganta in reviste sau ziare de calitate.  Ce impresioneaza la VIRGIL IANTU este respectul de care vorbeste cand vine vorba de FEMEI. De ceea ce inseamna o femeie in viata unui barbat. .De la mama, iubita , sora sau copil.

VIRGIL IANTU este o vedeta atipica. De fapt el nu se considera vedeta. Dar este un barbat adevarat.
Profesionist in tot ce face, familist convins si tata, si sot. Adica tot ce si-ar dori orice femeie din lume.
MAI POTI CITI