COSMIN MUSTATA aka KEO Biografie - TAKE IT EASY feat DRU KEO -WIKI

Keo s-a nascut in Bucuresti la 21 iunie 1985. 

COSMIN MUSTATA ce ce avea sa ramana pina in zilele noaste cantaretul KEO. Iubitul Andreei Balan pleaca cu familia la Geneva in Elvetia si revine in Romania in 2005. Castiga premii dupapremii si aproape toate cantecele lansate sunt hituri.

Isi descopera vocatia pentru muzica pornind de la un pian facut cadou de parinti. In strainatate isi formeaza o trupa THE PARK. Canta la toate festivalurile mari chiar si in deschiderea unui concert al marelui DAVID BOWIE.

Isi doreste o colaborare cu BONO si cu TIMBERLAND. Tinteste sus nu degeaba este si finul compozitorului roman TEMISTOCLE POPA.


Keo feat. Dru - Take It Easy VIDEO

Este nascut in zodia GEMENI dar dualitatea asta ii e de bun augur in viata artistica. Motto-ul favorit este"EXPRIENTA ESTE CEEA CE VEI OBTINE, ATUNCI CAND NU OBTII CE VREI:-DAN STANFORD.

Ii place sa calatoreasca alaturi de ANDREEA BALAN se uita la canale precum "HISTORY." sau "DISCOVER.Y".

 De curand KEO a lansat un single ce se anunta de succes. In colaborare cu DRU a lansat "TAKE IT EASY".

In 2005 "FARA ARIPI" regizat de MARIAN CRISAN cel care a luat PALME D'OR  pentru cel mai scurt film obtine DISCUL DE AUR.

Apoi premiu dupa premiu se aliniaza. Premii pentru cel mai bun cantec, pentru cel mai bun debut, pentru best boy hit, pentru best male, best pop, si best rock. Din 2006 a luat tot ce se putea lua. Chiar si premiul pentru best featuring la ROMANIAN TOP HITS in 2007.

KEO are si blog, scrie, compune. Este extrem de ambitios si carismatic. Versurile melodiilor au o mare profunzime si sensibilitate. Este si mare cinefil Spuneti mai stiti pe cineva care sa se fi uitat la filmul GLADIATORUL de atatea ori cat insymeaza 76 de ore. Spune ca stie replicile  si il adira pe Russel.

Iata o scurta carte de vizita marca KEO

2012-TAKE IT EASY[FEAT DRU}
2011-FAC CE VREAU-{FEAT SKIZZO  SKILLZ]
2011-LIBER
2010- CEL MAI FRUMOS CADOU.{FEAT ALEXANDRA UNGUREANU}
2010-GIVE YOUR LOVE[FEAT RALFFO}
2010 UPSIDE DOWN[FEAT ALEXANDRA UNGUREANU}
2009-DE CE TE PREFACI
2009- FALLING HIGH
2008- PLOUA CU LACRIMI
2008-VIATA[FEAT PUYA si LORA}
2007-In OCHII TAI{ANDREEA BALAN}
2006-DACA AS PUTEA SA ZBOR
2005- AZI Vii, MAINE PLECI

KEO ramane in atentia noastra si a ANDRREI BALAN desigur. Se poate spune ca Andrrea chiar a pus mana pe un baiat pe cinste. KEO este talentat, fermecator si cred si un pic bogat. Se vede amprenta anilor traiti in strainatate. Munca e munca si dragostea e dragoste. Bine, uneori se intalnesc. Totusi cred ca KEO face diferenta. Este atat de absorbit de muzica incat jura ca este un obsedat dar in sensul cel bun al cuvantului. KEO e doar KEO!

.
MAI POTI CITI