GEENA MULLINS , detinatoare locul 3 cel mai frumos posterior iubeste ROMANIA

Geena Mullins (FOTO)! Multi nu au auzit inca de ea. 

Dar daca va spun  ca isi petrece foarte mult timp din an in Romania, pe la Ploiesti ce ziceti?

Nu va simtiti mai bine?

Faptul ca o frumoasa englezoaica  iubeste Romania, ce va spune asta?

Geena s-a nascut la HIGHBURY, LONDRA, isi iubeste parintii si fratii. Fratele ei mai mare este cel mai amuzant tip din lume asa ne spune GEENA.

Are 2 catei, iubeste animalele, mananca de la MAC Donalds, prefera Coca Cola, nu face sport si arata wow!!! Genele or fi de vina.

Geena a vizitat de mai multe ori Castelul BRAN, deh , ca orice strain a fost curioasa sa vada locul de bastina a lui DRACULA.

Adora orasul Sinaia unde a petrecut multe weekend-uri si are prieteni.

Nici SNAGOVUL nu i-a scapat , zicase ca acolo ar fi ingropat VLAD TEPES. Chiar daca a crescut, tot ii este frica de intuneric. Viseaza sa ajunga un vestit designer de moda. Iubeste moda si modellingul.

Incearca sa isi puna in practica ideile de moda aici la noi in Romania. De aceea, de 6 ani incoace vine pe la noi. GEENA MULLINS are studii de profil in moda.

 Si desteapta si frumoasa!

Asteapta Craciunul cu bucurie, declarindu-se pur si simplu indragostita de acestea. Ii plac trandafirii rosii, culoarea preferata este portocaliul. UUPS!

GEENA, romanilor nu le place portocaliul! Bine, poate, tu vei fi iertata daca te vei imbraca in orange! La poponetul tau , orice ti se iarta. Credeti, ca RIHANNA e mai dotata ca si GEENA?

Frumoasa maninca ananas si se odihneste intr-un pat marimea KING SIZE. Are idealuri si nu prea am auzit barfe despre ea. Voi, ati vazut-o prin Romania?

GEENA MULLINS ne place de tine! Esti modesta ceea ce e un bonus pentru o fata frumoasa.