Laura Teodoru biografia unei mamici prezentatoare de stiri sportive

Biografie scurta Laura Teodoru iubita lui Ciprian Marica

Laura Teodoru are doar 27 de ani, dar nu s-a ferit de nicio experienta de ordin profesional.

S-a pregatit initial pentru meseria de invatator. A urmat apoi facultatea de Drept.

La 23 de ani avea propria afacere: un magazin cu articole pentru femei.

Apoi a renuntat la comert in favoarea unui post de PR, la unul dintre cei mai importanti dealeri de masini din Dobrogea.

Laura Teodoru poze Facebook
Pentru un an a fost chiar asistent-manager la o firma de constructii.

De televiziune, Laura Teodoru s-a apucat in timp ce urma Facultatea de Drept.

Pentru un timp, Laura a prezentat meteo la Antena 1, Constanta.

Ca o dovada in plus ca microbul televiziunii, odata intrat in sange, nu iese asa usor, Laura a revenit in media anul trecut.

La sfatul prietenei ei, Raluca Lazarut, a dat cateva probe la Antena 3, pentru rubrica Meteo. In scurt timp, a realizat ca nu-i place de nicio culoare sa faca pe meteorologul de serviciu.

In schimb, Laurei Teodoru stirile sportive ii veneau ca unse, si asta a remarcat si profesoara de dictie cu care se pregatea: „Sportul venea din mine, stiam cu ce se mananca. De altfel, si doamna profesoara Ileana Carstea mi-a zis ca trebuie neaparat sa fac asta; asta mi se potriveste cel mai bine”.

Laura Teodoru si fetita

Dupa despartirea de Ilinca Vandici, Ciprian Marica si-a gasit fericirea în bratele prezentatoarei TV Laura Teodoru.

Laura merge saptamânal la Stuttgart, unde joaca fotbalistul, care pare a fi un tata perfect pentru fiica acesteia. De asemenea, Ciprian si-a invitat iubita si pe fetita ei la casa lui din Predeal, unde au petrecut câteva zile de exceptie împreuna.

Episodul a avut loc de Craciun, cand Laura si-a luat si fetita la Predeal, unde fusese invitata de Marica in casa lui de vacanta. Daca la inceputul povestii lor de amor fostul sot al stiristei s-a opus vehement unei relatii intre fiica lui si fotbalist, acum s-a resemnat si i-a dat mana libera Laurei sa decida ce este mai bine pentru copil.

In restul timpului, Marica si iubita lui ignora rautatile Ilincai Vandici si isi vad de dragostea lor. Vorbesc non-stop la telefon si nu trece un weekend fara ca Laura sa nu se urce in avion si sa-l viziteze la Stuttgart.

Daca se intampla sa vina Marica la Bucuresti, Laura Teodoru se muta la el, in apartamentul pe care fotbalistul il detine in Capitala.
MAI POTI CITI