BARBARA MORI, BIOGRAFIA UNEI VEDETE din LA MUJER DE MI HERMANO

BARBARA MORI OCHO KAITO AL HADDAD acesta este numele intreg al actritei si modelului nascuta la 2 februarie1976 in MONTEVIDEO-URUGUAY. Daca va intrebati ce este cu numele BARBAREI aflati ca parintii au origini diferite. Tatal este japonez iar mama  mexicano -uruguayana-libaneza. Pacat ca cei doi s-au despartit iar BARBARA si cei doi frati au plecat in NEW MEXICO cand avea 12 ani.

A lucrat o vreme ca ospatarita si aici avea sa o descopere designerul MARIUS TOLEDO. Incurajata de acesta a practicat meseria de model o vreme. Prima aparitie pe micul ecran vine odata cu serialul de tip soap-opera"AZUL TEQUILA". Lovitura avea sa o dea cu  telenovela "RUBI: in 2004.


Joaca alaturi de CHRISTIAN MEIER in seria" ME MUERO PER TI". Urmeaza alte telenovele care incet incet ii aduc reunoastere si succes.

"INSPIRACION", "AMOR DESCARDO", "PRETENDIENTO" "MIRANDA DE MUHER",  "AMOR ES-QUERER CON ALEVOSIA". "SUBETE A MI MOTO',  'AL NOTE DE CORAZON

BARBARA MORI a jucat si in filme dar si in sitecomes. Dintre filme amintim" ROBOTS", VIENTO AL CONTRA. KITES,VIOLANCHELO.POR SIEMPRE 1, a MINUTE. COSAS INSIGNIFIANTES, AMOR DOLOR Y VICEVERSA.

 Parafrazand unul din titlurile filmelor in care a jucat BARBARA "DRAGOSTE DURERE"  am putea spune ca acesta este drumul parcurs de frumoasa .

Iti vine a crede ca bruneta aceasta incredibil de frumoasa a fost casatorita, a divortat, a avut si alte relatii dar nici un barbat nu a cerut-o in casatorie? "MERDRE" cum ar spune francezul.

Producatorul de filme indian RAKESH RASHAN o invita pe BARBARA MORI sa joace in filmul KIRES.


KITES va avea un rasunator succes in MEXIC, LAS VEGAS, si LOS ANGELES.

Si cum viata te scutura in cele mai neasteptate momente, BARBARA MORI a aflat ca sufera de cancer in stadiu incipient. A luptat frumoasa si a aparut in documentarul drama 1 A MINUTE sepre boala aceasta necrutatoare.

Documentarul avea sa fie regizat de NAMROTA SINGH GUJAL. Alaturi de BARBARA MORI mai apar si alte personalitati din lumea filmului care au suferit si ei de cancer: OLIVIA NEWTON JOHN, MELISSA  ETHERIDGE, fratii BALDWIN, WILLIAM si DANIEL, LISA RAY,  DEEPAK CHOPA si MORGAN BRITTANY.

Acum BARBARA MORI a reusit sa invinga boala. Are un fiu SERGIO JR care ii lumineaza viata. Declara de cate ori are ocazia ca nu vrea la HOLLYWOOD. Si desi si alte actite o iubesc si o respecta cum ar fi o alta frumusete ca SILVIA NAVARRO declarata clar fan BARBARA MORI, ea bruneta spune ca nu isi doreste sa die sex simbol.

Asa crede ea noi fanii suntem de alta parere. ESTE FRUMOASA de pica si isi permite si mici extravagante cum ar fi sa apara la evenimente insotita de barbati mai tineri. E mandra tare , BARBARA MORI dar are si de ce.

PINA la varsta de 35 de ani a trait cat altii intr-o viata. Insasi viata ei ar putea fi subiect de film. A avut parte si de dragoste si de durere, de divort, dar ceea ce este de admirat este tenaacitatea si pasiunea de care da dovada.

BRAVO BARBARA MORI! Chiarde nu esti fan telenovele trebuie sa vezi un film macar in care joaca BARBARA. Altfel ai pierdut sansa de a-i admira frumusetea si talentul.