GWYNETH PALTROW- GOSPODINA BLONDA DE LA HOLLYWOOD

A  obtinut un OSCAR dar aprope ca nu da doi bani pe el si alte premii cum ar fi si un GOLDEN GLOBE. 

Maternitatea  i-a adus lui GWYNETH PALTROW cea mai mare implinire. Acum se lauda cu fetita APPLE (MAR) si baietelul ei.

Are un sot iubitor si el faimos e vorba totusi de CHRIS MARTIN solistul de la COLD PLAY. Tatal ei este un cunoscut regizor BRUCE PALTROW. Si ea se numeste GYNETH PALTROW.


Are o educatie deosebita, a studiat la o scoala privata din NEW YORK apoi a mai facut si ISTORIA ARTEI.

Putem spune cu mana pe inima ca  are o fibra de intelectuala. Citeste, calatoreste si are grija de educatia copiilor.

Vedeta are si un blog GOOP  si de aici aflam tot ce mai face.


Gurile pizmase ii canta divortul cum prin ocazia dar GWYNETH si CHRIS rezista. A avut o perioada in care a facut chiar 3 sau 4 filme pe an. Acum este selectiva si nu vrea sa faca mai mult de un film pe an.

Nu stiu daca va amintiti dar a avut la bratul ei iubiti ca BRAD PITT sau BEN AFFLECK. Actualul ANGELINEI JOLIE si fostul LUI J LO. WOW ce iubiti ai avut GWYNETH!

Mi se pare amuzant dar nu este. Totusi GYNETH PALTROW spune ca adora sa fie o simpla gospodina si sa gateasca pentru CHRIS si copii.

Prietena ei cea mai buna este MADONNA. OH, MY GOD! Ce combinatie! GYNETH marea gospodina e prietena Divei MADONNA care spune cu satisfacrie ca nu a gatit in viata ei. Ce ziceti de asta?
Pe GYNETH am vazut-o in "IRON MAN. Talentatul domn RIPLEY, SEVEN, sau Marile Sperante.

 Memorabil a fost prestatia din SHAKESPEARE IN LOVE pentru care a abtinut OSCARUL. GYNETH PALTROW imbina intelectuala cu mama gospodina si sotia. La care adaugam  actrita. Rezultatul este rafinata actrita GYNETH PALTROW.