Treceți la conținutul principal

SARAH CHANG- ZEITA VIORII WIKI

SARAH CHANG este o tanara rafinata, frumoasa, culta si prietenoasa. Si-a dovedit talentul de la 6 ani, si in ciuda varstei a fost admisa cu brio la celebra scoala JULLIARD SCHOOL OF MUSIC.

A castigat premiul GRAMOPHONE YOUNG ARTIST OF THE YEAR. Celebra publicatie NEWSWEEK a inclus-o in topul 20 al celor mai importante femei din lume.

Ai putea crede ca este doar o tanara obisnuita care merge la petreceri si se intalneste cu prietenii si prietenele. Asa este , SARAH CHANG face aceste lucruri dar tot se diferentiaza. Talentul nativ dublat de multe ore de antrenament au scos-o in fata. Asa ca pe premianti.


Are o slabiciune pentru rochiile elegante si scumpe. Muzica clasica are fanii ei si cu siguranta SARAH are fanii ei care vin sa o vada in fiecare oras unde concerteaza.

 E sigura ca muzica clasica e nemuritoare si nu ii este frica nici de concurenta si nici de frenezia cu care tinerii din ziua de azi asculta muzica pop, house, rap sau alte genuri muzicale.

In Romania doar o mana de oameni asculta muzica clasica si merg la concerte. Nu stie daca are fani prin Romania dar credeti ca ii pasa?

Totusi, ar fi bine sa incercam sa ii ascultam muzica si in acest mod sa aflam cine este cu adevarat SARAH CHANG.

SARAH CHANG traieste prin muzica si pentru muzica. O femeie puternica, curajoasa si plina de har!

Poze Sarah Chang - Chopin Nocturne Violin NEW