Zina, Teodora Trandafir pune Pariu cu viata in sezonul 2, echipa revine intarita

ZANA CRACIUN va fi sora MARIEI CRACIUN, ZANA este minunata TEODORA TRANDAFIR care pune un pariu ea insasi  cu viata. 

Noi nume de noi personaje revin asta seara in prime time la cel de-al doilea sezon la telenovelei ce a capatat valente de fenomen.

Vom urmari cu sufletul la gura noile evenimente ce intervin in viata personajelor prefer in inimile actorilor. Nu asa s-a intamplat si cu cei mai frumo si cu Radu VALCAN si Adela POPESCU.

Parca spre a da viteza si determinare PARIULUI CU VIATA sezonul 2, de azi ne zambesc dezbracati si imbratisati Adela si Radu. Ma bucur si voi nu?

Adela si Radu sunt hotariti sa nu vorbeasca despre povestea lor de dragoste. S-au marginit sa ne declare ca stiu incotro se indreapta si mai stiu si ce au de facut. Nu vi pare ca ati mai auzit de la cineva, azi proaspat demisionar aceste cuvinte?

Adela va fi profa de economie, Vom face cunostinta cu varul TITI interpretat de sarmantulul cu ochi verzi, VIZIRU AUGUSTIN.

SORE interpreta personajului SARA va scapa de obsesia numita ANDREI. La randul lui ANDREI, DORIAN POPA o va incuraja pe timida nou venita in LA LA BAND interpretata de IULIANA MATEI. Cora va pune la incercare dragostea ALINEI EREMIA.

Mica Anca alias CRISTINA CIOBANASU am auzit ca se va indragosti.

Radu Gabriel- Gica, ELVIRA DEATCU-Tantica,Cristi,-RAPHA TUDOR, Rares-COSMIN SFORARU,DORU ANA aka Sandu Anghel vor striga in aceasta seara " PREZENT" Nu v-am zis unde ai aparut goi si imbratisati Adela si Radu. Au aparut pe coperta revistei program PRO TV MAGAZIN.

Daca ei, actori din toate generatiile au pus PARIU CU VIATA si au ajuns in timp scurt la cel de-al doilea sezon, noi, cei ce ne uitam la telenovele sa nu uitam si de viata noastra.

Fiecate traieste in realitatea ce si-o construiestedar sa nu uitam sa traim real , in timp real tot ce ni se intampla. Sa iubim viata!

Hai mai e putin si vine primavara! Nu uitati, diseara de PARIU CU VIATA!