Nume vechi, actori faimosi in sezonul 2 -"Pariu cu viata"

Ioan Isaiu, Augustin Viziru, si Teodora Trandafir vor juca in cel de-al doilea sezon al telenovelei "Pariu cu viata". Din 6 februarie 2012 ii vom revedea pe cei doi actori f diferiti ca varsta, personalitate si experienta.

Producatorii indragitei telenovele s-au gandit sa adauge noi condimente pentru ca noua sa ne placa si mai mult si sa ne uitam in continuare.

Surpriza vine odata cu cooptarea moderatoarei, profesoarei si politicienei Teodora Trandafir. mai cunoscuta noua sub numele de TEO.

Ne bucuram pentru fiecare in parte. Carismaticul Isaiu va aduce un plus de vigoare, Viziru cel mic si extrem de frumos, indragit de multe doamne si domnisoare, ducea dorul repetitiilor, si al muncii de filmare. I-au lipsit telenovelele si iacata ne va bucura cu farmecul sau.

Mult incercata de soarta in privinta problemelor pe care le-a avut de indurat cu sanatatea, Teo vine ca o gura de oxigen, bucurind multa lume prin revenirea pe scena.Toata lumea e fericita?

Atunci sa mai avem un pic de rabdare. In curind  liceenii vor avea ce sa discute la bar in pauza de cafea.Nu uitati sa mai cititi o carte, nu asa se face cultura. Vroiam sa spun nu stand in fata televizorului la telenovele.

Puneti pariu? Ei, nu nu cu viata.
MAI POTI CITI