Irinel Columbeanu , primarul care poate fi sau alternativa la a fi parinte mai mult singur

Posibil castigator al fotoliului de viitor primar al Bucurestiului., Irinel Columbeanu vrea sa dea viata de noapte pe mandatul de primar. 

"Virinel" este un om fericit, un barbat care a invatat intr-o oarecare masura sa vorbeasca frumos, mai elegant sa zicem de fosta sotie.

Monica Gabor a trecut  in opinia omului de afaceri la capitolul "cel mai rasunator esec si cea mai grea incercare"  Irinuca, este singurul castig din aceasta chestiune numita mariaj. Micuta ii seamana fizic foarte mult si pare acum un copil mai echilibrat.

Are  cred o dorinta ascunsa sa poata deveni la fel de cunoscuta ca Suri Holmes Cruise. Sau poate e dorinta mamicutii ce spera sa devina mai tare ca domn primar. Mama Monica spera sa aiba in mana lozul castigator in martie 2012.

In martie 2012 Monica Gabor va sosi in Bucuresti si va fi insotita de carismaticul chinez alintat Mr. Pink Irinel si-a zis atunci sa fie ocupat cu campania electorala.

Chiar daca i s-a subtiat substantial banetul Irinel Columbeanu simte ca acum poate fi pentru el o mare sansa. Mare si unica de a castiga notorietate serioasa , o cu totul alta decat ne-a obisnuit pana acum.

Sau un mijloc de a mai imbunatati bugetul prin candidatura sa politica.
Nici nu ai fi banuit acum cativa ani ca simpaticul domn imbracat excentric in jacheta Yamamoto, ar putea sa aiba preocupari politice. Te-ai fi gandit ca singura preocupare e cum ii satisfaca Monicutei poftele. Cum sa piarda noptile pe la evenimente, sa danseze, sa plece in excursii.

Sa apara pe la emisiuni sau in show-ul "BY MONICA si apoi BY Irina Columbeanu. Incurcate sunt caile tale Irinele!

Poate o alegi pe Annuska Lesko, purtator de cuvint in campanie. Asa, sa moara de ciuda Monica cind apare ca o boare la bratul  chinezului.

Irinel si Irina Columbeanu
MAI POTI CITI