Va cistiga David fiul adoptiv al Luminitei Anghel inima actritei Cristina Ciobanasu din "Pariu cu viata"?

Umbla un zvon cum ca fiul  Luminitei Anghel, David traieste o poveste de dragoste cu frumusica Cristina Ciobanasu, actrita in Pariu cu viata, filmul ce a isterizat liceeni si i-a facut pe producatori sa inventeze sezonul 2.

David elev in clasa a 9a a unui liceu bucurestean se straduie din rasputeri sa ii atraga atentia Cristinei Ciobanasu.

Cristina nu prea ii acorda  atentie, nu mai mult ca celorlalti colegi. Fata este cuminte si serioasa. Este ocupata cu scoala si filmarile la Buftea. A trudit din greu sa ajunga unde este acum.

Si nu vrea sub nici o forma sa isi dezamageasca ocrotitorii in persoana directoarei postului de televiziune ACASA" Ruxandra Ion. Diana Dumitrescu nora doamnei directoare incearca sa ii fie si ea alaturi  Cristinei.

Mica Cristina Ciobanasu vrea sa ajunga departe. Si pentru asta , nu uita ca a fost un copil sarac crescut doar de bunici, care il aveau in grija si pe fratiorul ei.

Era un bot de fata cind a aparut la televizor la  Dansez pentru tine. Ea era copilul pentru care au dansat la vremea respectiva un cuplu de dansatori. Ea era un caz social.

POZE CRISTINA CIOBANAS PARIU CU VIATA SEZONUL 2

Cum ar putea acum Cristina Ciobanas (FOTO) sa isi piarda vremea cu David?

David e razvratit, rebel si fumator inrait cu acordul mamei. Nu prea isi respecta mama, din moment ce la o sedinta cu parintii si-a ironizat mama. David, fata asta e din alta liga, nu e pentru tine!

Incearca la sora Nataliei Mateut, ea ar fi mai potrivita pentru tine , fiind cunoscuta ca amatoare de cluburi si distractii. Dar cred ca si ea are agenda plina.

Asteptam cu interes sa iti gasesti o muza mai potrivita stilului tau de mare smecher!

Cristina mergi pe drumul tau si fii fata desteapta!

MAI POTI CITI