Liv Tyler sau frumoasa redivivus 2012. WIKI,

Cu un tata asa faimos precum Steven Tyler, Liv Tyler, fiica nu putea decit sa ii calce pe urme. 

Liv Tyler a dobandit faima si a avut usi deschise si datorita numelui dar a pus si ea osul la treaba.

Nu va puteti inchipui ca o femeie atit de frumoasa ca Liv Tyler este in pragul unei recuperari, mari cit pentru intreaga viata dupa spusele ei.

Liv a trecut cu bine peste divortul de sotul sau si are in prezent multiple preocupari.

Se ocupa cu dragoste de baietelul ei si a avut timp sa pozeze pentru coperta unei reviste faimoase precum revista"Marie-Claire".

Joaca pe mai departe in filme, va aparea in"Robot Asa and Frank" si gaseste destul timp si pentru hobby-ul ei fotografia.

"... Am avut parte de multe schimbari in viata, multiple si diverse si de aceea imi place sa surprind cit mai mult din acest puzzle care este viata, viata mea indeobste..."

 Noi nu putem decat sa iti tinem pumnii stransi si sa iti spunem ca esti oricand un exemplu pentru multe femei si fete de pretutindeni, dar mai ales pentru cele de pe plaiurile dambovitene.

Go, go Liv!


POZE LIV TYLER  - YOUTUBE VIDEO

WIKI. Liv Rundgren Tyler (nascuta Liv Rundgren; pe 1 iulie 1977) este o actrita americana, fiica solistului formatiei Aerosmith, Steven Tyler si fostului fotomodel Bebe Buell.

Primul sau rol a fost în 1994, în Silent Fall, Liv debutând în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polarid.

In 2017 Liv Tyler şi logodnicul ei şi-au cumpărat o locuinţă în valoare de 11,25 de milioane de lire sterline în vestul Londrei, pentru a fi mai aproape de Beckham