Concert la Ierusalim in 21 si 22 februarie cu Marius Mihalache Band si Irina Sarbu

Pe vremea asta inghetata nu e buna inghetata. Sa ne incalzim la auzul unei vesti bune. La Ierusalim pe 21 si 22 februarie, Marius Mihalache si al sau band alaturi de Irina Sarbu vor sustine un concert de folclor si ne vor povesti de albumul WORLD SYMFONY.

Norocosii aflati la Ierusalim in aceea perioada se vor delecta cu muzica buna. In Romania noi ne-am legat mai mult de viata sa sentimentala.

Fire boema. Marius Mihalache a avut o relatie tumultoasa cu actrita devenita apoi si cantareata CRINA MARDARE.

Nu cred ca ati vazut-o pe "Crinuta" in piese jucand. Poate ati auzt-o cantind alaturi de Marius in turnee. Certurile cu fosta nevasta dintre el, Marius, Si Crina a facut sa curga multa cerneala.

Si cei doi s-au despartit in cele din urma . Dar Marius si-a urmat drumul  si a cantat si a avut si are concerte. Lasati barfele legate de viata omului si daca va place cum canta aflati ca succesul lui Marius se datoreaza atit studiilor de tambal, pian si teorie muzicala dar si unui gram de noroc.

La 24 de ani CHic Corea il asculta pe Marius si il invita sa cante in deschiderea unui concert de al sau. Nu mai povestesc de faptul ca la varsta majoratului Marius a avut un concert de 45 de minute la Milano. A crescut si a imbinat diferite genuri muzicale. Si au iesit la lumina albume valoroase.

Marius Mihalache s-a intors dintr-o vacanta cu fiul sau pe care nu il neglijeaza. Si merge mai departe aducand laude la adresa Romaniei. Sa vada ei strainii ce fel de romi talentati avem.

Ascultati albume precum: TO MY ROOTS, GES ROMANO, Muzica e limbajul ce poate fi inteles de oricine indiferent de nationalitate. LOVE and FIRE este titlul altui album. Sa ne incalzim sufletele cu iubire si muzica. Cu siguranta vom fi mai buni.Marius Mihalache feat. Arabela feat. Canaf feat. Emil Bizga (trumpet) - Kicking you out
MAI POTI CITI