Scotty Bowers, Hollywood, taram de basm si barfe cu iz de budoaire

Cartea intitulata :"Full Service:My Adventures in  Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars, pe intelesul celor care nu deslusesc inca engleza,  Aventurile mele la Hollywood si viata secreta a vedetelor.

Este un batrinel de 88 de ani si inca nu si-a publicat cartea dar are de gand sa o faca acum, cand nu mai poate face rau nimanui. Va povesti despre cum a intrat el in lumea de la

Hollywood si cum i-a cunoscut pe actori si actrite faimoase ca: Vivien Leigh, Katherine Hepburn, George Cukor, Rock, Hudson.

Dar nu s-a marginit doar sa ii cunoasca , Scotty, s-a imprietenit cu ei si apoi ne spune ca le-a facilitat intalnirea cu parteneri sexuali.

Exemple de vedete, monstrii sacri ai filmului, actori, actrite , regizori si chiar si capete incoronate ca duci si ducese.


Ce credubilitate poate avea batrinelulScotty Bowers ? Cam slabe sanse zic eu dar in America aproape orice este posibil.

Si lumea a fost avida dintotdeauna de fata ascunsa si viciile actorilor.

Pentru unii ar fi o gura de oxigen, le-ar face bine sa carcoteasca si sa exclame cu bucurie: "Uite Domne ca si actorii sunt depravati".

Barfe! Dar ele ne hranesc cand afara e frig sau cald. Asta e bun la barfe nu se demodeaza ca si pantofii sau rochitele sezon dupa sezon. Raman mereu fresh and hot. Mai bine cititi biografii ale actorilor si nu mai aruncati cu piatra!

Nu murdariti imaginea celor care au creat ceva care dainuie si azi: Filme si roluri memorabile!


Katharine Hepburn Youtube - actrite faimoase
MAI POTI CITI