Impresii păreri Invincible Bergamot și Passionate Cypre, noi parfumuri Hugo Boss originale și captivante

Divizia de parfumuri a casei de modă Hugo Boss a lansat 2 noi parfumuri unisex Invincible Bergamot și Passionate Chypre despre care vom încerca să ne facem o impresie obiectivă. 

Aceste 2 lansări s-au adăugat la linia Boss The Collection, fiecare parfum a fost inspirat de articolele emblematice ale garderobei bărbatului modern - o cămașă albă ca zăpada, un pulover de cașmir, un costum de afaceri etc.

Noua Colecție Boss oferă o garderobă cu parfumuri care dezvăluie un stil unic care va lăsa o impresie de neuitat. 

Fiecare parfum din linie a fost atent proiectat și îmbuteliat cu aceeași pricepere ca un croitor creând o tăietură perfectă. Arome surprinzătoare și captivante care îți fac pulsul să bată rapid.

păreri parfumuri originale Invincible Bergamot și Passionate Cypre,

Parfumul Invincible Bergamot cu note proaspete de citrice poate fi comparat cu „puterea moale a unei jachete de piele de căprioară”. 

Compoziția parfumului începe cu o notă strălucitoare de bergamotă, care se mișcă într-o inimă cu nuanțe de citrice, apoi se termină cu un acord de piele. 

Parfumul Passionate Cypre reflectă caracterul unui pătrat de buzuna și este dominat de note lemnoase. 

Aroma începe cu note de cireșe negre, în centrul compoziției fiind un acord de chypre, care este înlocuit cu o notă de mușchi la bază. 

Parfumurile Invincible Bergamot și Passionate Chypre sunt prezentate ca Eau de Parfum în sticle de 100 ml, fiecare costând 260 USD. 

În 2023, Hugo Boss a lansat mai multe lansări de parfumuri: Boss Bottled Pacific lemnos și Boss Bottled Elixir chihlimbar-picant pentru bărbați, precum și Parfumul ambră-floral Boss Alive pentru femei.
MAI POTI CITI