Wiki ROXANA MAG: biografie, vârstă, înălțime, studii și iubit

Vezi cine este Roxana Mag, ce biografie are, care este data nașterii, ce zodie e și ce înălțime are. Află ce studii are Roxana Mag, ce muzică cântă și dacă are iubit.

Conform CV-ului, putem rezuma biografia Roxanei Mag (vârsta 36 de ani) ca fiind cea a unei juriste îndrăgostite de folclor!

Roxana Mag (zodia Pești) s-a născut în data de 10 martie 1987 a studiat la Facultatea de Drept şi Științe Administrative, Universitatea de Vest Timişoara, e necăsătorită și e singură la părinţi.

roxana mag wiki biografie varsta iubit

Debutul pe scenă a Roxanei Mag a fost în calitate de membru al Ansamblului de Dansuri din Timişoara şi, mai apoi, la câţiva ani diferenţă, sub îndrumarea, Anei Pacatiuş, în calitate de solist profesionist. 

După absolvirea Şcolii Populare de Artă din Timişoara, Roxana Mag a înregistrat primele piese care au reuşit să o aducă în faţa publicului şi a specialiştilor în folclor.

Când are timp, Roxanei Mag îi place să practice înotul. De altfel, o perioadă l-a urmat chiar la un nivel profesionist. A mers o perioada bună de timp la bazin, însă în clasa a XII-a a renunţat. De vină a fost orarul destul de încărcat şi examenul de bacalaureat ce urma. De asemenea, îi place să citesc. Citește inclusiv cărţi ale autorilor contemporani, care sunt tot mai aproape, parcă, de generaţia ei.

Se pare că melodiile românești prind bine pe TikTok, iar unele dintre ele ajung virale, inlcusiv ale Roxanei.

Melodia „Noaptea pe la 3” interpretată de Roxana Mag i-a cucerit pe fanii de pe TikTok. 

Mulți sunt cei  care o folosesc drept sunet pentru videoclipurile lor, iar piesa a devenit un trend. 

Roxana Mag a venit pe scena muzicală cu un concept diferit, cântăreața compunând melodii populare remixate. Se pare că acest lucru i-a atras pe internauți, care iubesc piesele ei și le-au făcut virale.
MAI POTI CITI