Horoscop 2024 compatibilitate bărbat Rac și femeia Leu in dragoste si prietenie

Astrologia iubirii 2024. Bărbat Rac și femeia Leu horoscopul compatibilității în dragoste și prietenie

Cu Venus în Rac, bărbatul Rac este posesiv și vulnerabil, cu instincte puternice, protectoare, față de cei dragi. 

Femeia Leu, cu Venus în Fecioară, este reținută și modestă în dragoste, dar dornică să-și demonstreze afecțiunea prin acte de devotament. 

Acesta este un factor foarte liniştitor pentru bărbatul Rac, care răspunde cu un angajament loial. Aceasta este o combinație de constructor de case.

Cu Marte în Rac, bărbatul Rac are o natură emoțională instinctuală puternică și se luptă din greu să creeze un mediu sigur și protejat. 

horoscop 2024 compatibilitate in dragoste si pat femeia rac si barbatul leu

Femeia Leu cu Marte în Fecioară este o persoană practică și eficientă, cu o atitudine de mare ajutor, care este foarte apreciată de bărbatul Rac. 

Aceasta este o combinație de constructor de case, în care ambii lucrează din greu pentru a crea o viață de familie funcțională. 

Dacă Femeia Leu își înfrânează tendința de a critica și de a găsi vina și se abține de la a pune barbatul în defensivă, atunci viața sexuală poate funcționa bine, deși poate nu cu pasiune.

Barbatul Rac, care are Soarele in Rac este emoțional si înțelegător.

Femeia Leu, cu Soarele în Leu, este plină de eliberare și absorbită de sine.

Aceasta poate face o combinație destul de bună, deoarece Racul nu este impresionat de autoproiecția  Femeii Leu, dar rămâne susținător, simțind intuitiv nesiguranța Leului. 

În același timp, îi place să reflecte gloria Femeiei leu și se simte în siguranță în puterea pe care o emană. bărbatul are un suflet vulnerabil, in timp ce Femeia Leu are un ego vulnerabil.

În timp ce bărbatul Rac caută tipul Berbec... independent, inspirator și provocator - cu o atitudine tânără, poate imatură față de viață, Femeia Leu caută tipul Taur... un partener care să aducă stabilitate și siguranță relației. 

Bărbatul Rac vrea un partener care sa fie un spirit liber, in timp ce Femeia Leu isi dorește un partener care stie sa se bucure de lucrurile materiale din viată.

Horoscop 2024 compatibilitate in dragoste barbatul Rac și femeia Leu cuvânt cheie: Adolescenți iubitori

Aceasta este într-adevăr o influență reciprocă fină, care aduce multă fericire și satisfacție relației. 

Orice alte influențe ar putea exista între voi, la bine și la rău, aceasta tinde să creeze o atmosferă de înțelegere. 

Cuvinte dulci de dragoste trec prin tine și pur și simplu ca și bărbat din zodia Rac ești inspirat de bunăstarea Femeiei LEU. 

Ești fericit să-i spui ce vrea să audă și este fericită să fie distrată de umorul tău și de capacitatea ta de captivare. 

Ea îți oferă echilibru mental. Și copiii pot aduce fericire și stimulare. 

Aceasta este o combinație creativă care oferă și o apreciere a frumuseții, educației, limbii și culturii. 

Această combinație oferă o înțelegere și apreciere a armoniei.

MAI POTI CITI