Arborele de Bani - un Talisman al prosperității conform Feng Shui

Simbolismul Feng Shui al arborelui banilor. Ce este si cum se foloseste pentru bogatie


Un tip larg răspândit de copac de bani feng shui este un simbol stilizat ca un copac. Un copac mic este montat pe un fel de piedestal. 

Ramurile unei astfel de plante sunt făcute din sârmă, iar frunzele sunt monede chinezești cu găuri făcute în centru. 

Puteți achiziționa un astfel de talisman la orice magazin de suveniruri sau îl puteți crea singur.

Există părerea că un arbore de bani Feng Shui făcut manual va aduce cu siguranță noroc proprietarului său, deoarece acesta a înzestrat talismanul creat cu energia și gândurile sale despre prosperitatea viitoare. 

ce este arborele banilor in feng shui

Pentru a face un astfel de copac, trebuie să te înarmezi cu sârmă, monede (de preferință monede chinezești cu o gaură pătrată), panglici roșii și margele pentru a decora planta. 

Arborele trebuie să conțină cel puțin o sută de monede. Poate fi asamblat din zece crengi, cu zece monede atașate la fiecare dintre ele. Numai în acest caz talismanul va simboliza bogăția și prosperitatea. 

Puteți crea un arbore de bani conform Feng Shui de orice dimensiune - atât cât vă permit materialele disponibile și bogăția de imaginație.

Locația arborelui de bani joacă un rol important. Cea mai bună opțiune este sectorul de sud-est, simbolizând bunăstarea materială. 

Grija pentru talismanul tău este extrem de importantă. În ciuda faptului că arborele de bani Feng Shui este simbolic, necesită îngrijire atentă ca o plantă vie adevărată. 

Merită să-i arătați atenția prin curățare umedă frecventă, oferindu-i o iluminare bună, plasând o imagine a apei lângă ea - un simbol al „irigarii” solului și îmbunătățirea „creșterii” arborelui de bani.

Unde să plasați un arbore de bani conform Feng Shui


Amplasarea corectă a arborelui banilor în casă conform Feng Shui este o garanție a eficacității acestuia. 

Conform învățăturilor Feng Shui, sectorul bogăției, responsabil pentru bunăstarea casei, este partea de sud-est. 

Aici are sens să plasezi un arbore de bani. Folosește o busolă pentru a determina direcția de sud-est în apartamentul tău. Luați intrarea în cameră ca punct de plecare. 

Puteți utiliza determinarea tradițională a busolei a direcțiilor cardinale. Folosește metoda care ți se pare mai confortabilă. 

Rețineți că atunci când definiți zone într-un apartament ar trebui să respectați o singură metodă.

După ce ați determinat zona de bunăstare în casa dvs., puteți începe să o decorați. Eliminați lucrurile vechi inutile de acolo. 

Este indicat să scăpați de ele în general, și mai ales în acest sector, deoarece fac rău prin interferarea cu libera circulație a fluxului de energie. Instalați un arbore de bani viu sau creat artificial în acest sector. 

Este logic să plasați câteva bancnote sub vasul cu pomul banilor. Legați planta cu panglici roșii și puneți un șervețel roșu sub ghiveci. 

Pentru a spori efectul pozitiv, brodează un simbol Feng Shui al bogăției pe un șervețel. 

Maeștrii Feng Shui recomandă decorarea interiorului zonei selectate în nuanțe de albastru, albastru deschis sau verde. 

Asigurați-vă că aveți grijă de arborele dvs. de bani, fie că este o plantă vie sau una simbolică.
MAI POTI CITI