Noi nuanțe de rujuri Gucci Rouge a Levres Matte Lipstick Summer 2023

Gucci lansează 4 noi nuanțe de ruj mat Rouge a Levres (3,5 g) cu un finisaj mat catifelat în vara anului 2023, produse noi despre care vom incerca sa ne facem o părere obiectiva.

De asemenea, au ieșit 4 nuanțe noi în liniile de rujuri strălucitoare Rouge a Levres Voile Lipstick și rujuri satinate Rouge a Levres Satin Lipstick

Rujul cu finisaj satinat este infuzat cu pigment pentru o culoare bogată și de lungă durată. 

Formula hidratantă conține un amestec de ceară și rășină pentru o acoperire impecabilă, plus un parfum delicat floral-fructat cu note de violetă și fructe.

Formula pură a rujului Rouge a Levres Voile Sheer conferă buzelor o culoare asemănătoare memoriei pentru un finisaj radiant. 

pareri forumuri Rujuri Swatch Gucci Rouge a Levres Mate Ruj


Formula ușoară a rujului oferă umiditate și confort, iar o aromă delicată floral-fructă cu note de violetă și fructe este un bonus.

Special formulat cu pigmenți bogati și ceară asemănătoare gelului, rujul mat Gucci Rouge a Levres oferă o culoare vibrantă, de lungă durată, cu o textură moale și catifelată . 

Rujurile au o formulă ușoară care hidratează buzele, iar o aromă delicată floral-fructă cu note de violetă și fructe servește ca bonus.

Inspirate din designurile vintage, care amintesc de o epocă în care carcasele pentru rujuri erau considerate artă și bijuterii, rujurile sunt prezentate în carcase aurii gravate cu un model decorativ cu nervuri.

Linia de rujuri mat Gucci Rouge a Levres Summer 2023 vine cu 4 nuanțe noi:

217 Valeria Rose - roz cu subtonuri maro
308 Lucy Dark Orange - rugină arsă
312 Frances Fire - portocaliu cald
519 Pauline Red - roșu-brun
MAI POTI CITI