Ex Nihilo a creat un parfum exclusiv pentru Harrods - Patchouli Memory. Sa ne facem o părere!

Noutate de vară Ex Nihilo - Patchouli Memory un parfum picant, lemnos-floral . Brandul a introdus această lansare imediat după anunțul ediției limitate Speed ​​​​Legends Night Drive . 

Se deschide cu bergamotă, salvie și piper roz. Iasomie sambac, nucsoara si ylang-ylang tropical stau la baza compozitiei. 

Baza este formată din vanilie, paciuli, cistus, cedru și molecula captivă Givaudan akigalawood. 

Ca urmare a unui tratament special al uleiului esențial natural de patchouli cu bioenzime, s-a obținut o substanță nouă - așa-numita notă organică cu un sunet strălucitor de patchouli, lemn de agar și piper. 

Creatorul compoziției a fost parfumierul Jordi Fernandez, care a colaborat cu multe mărci de nișă: Eutopie , Les Liquides Imaginaires , Plume Impression , Genyum și Scent on Canvas . 

De asemenea, este autorul lansărilor anterioare ale lui Ex Nihilo. Patchouli Memory a fost creat special pentru magazinul britanic Harrods, cu care brandul a cooperat de mult și fructuos. 

pareri unde gasesc parfumul Patchouli Memory

Sticla vine în ambalaj standard Ex Nihilo cu capac metalic și în ambalaj negru și galben. Sticla de pe sticla este transparenta, cu numele parfumului pe fata. 

Brandul parizian este cunoscut pentru schimbarea felului în care gândim despre parfumurile de lux. În absența vechilor formule obosite de altădată, casa caută să depășească limitele industriei, păstrând în același timp rafinamentul eleganței franceze. 

Boutique de parfumerie Ex Nihilo și-a deschis porțile la sfârșitul anului 2013 în centrul Parisului, pe Rue Saint Honore. 

Inspirat de arta avangardei și de spiritul rafinamentului francez, acest parfum a fost conceput ca o alternativă la parfumurile obișnuite, deci niște parfumuri de lux goale.

Creatorii parfumului Ex Nihilo au căutat să împărtășească propria idee despre lux, subordonându-l tehnologiilor avansate și componentelor parfumului rafinate: iasomie, trandafir de mai, lemn de oud, mosc alb, vanilie bourbon. 

Parfumurile sunt realizate chiar la fața locului, în butic, fără a părăsi masa de parfumuri (sau mai bine zis, orga), turnându-le în frumoase sticle create împreună cu Peugeot Design Studio.
MAI POTI CITI