Korloff lansează Parfumul Overdose Aphrodisiaque cu note de șofran, ylang și tamâie

Să ne facem o părere despre noul parfum 2023 Overdose Aphrodisiaque de la Korloff, un parfum oriental lemnos - chihlimbar unisex.


Brandul francez de bijuterii și ceasuri Korloff a dezvăluit o noutate interesantă: Overdose Aphrodisiaque, un parfum oriental lemnos-chihlimbar pentru bărbați și femei. 

Pentru a lucra la compoziție, compania a chemat-o pe tânăra parfumieră Coralie Spicher,

Parfumul Overdose Aphrodisiaque atinge culmile transgresiunii, provocând tabuuri, cerând libertate. 

Anticonformistul avid de independență inspirat de parfumul Overdose Aphrodisiaque este îndrăzneț și încrezător în sine. 

Ispita și îndrăzneala se îndreaptă spre porțile Grădinii Edenului, în timp ce neoboseala și nepăsarea te îndeamnă să mergi mai departe ca niciodată. 

pareri parfum unisex Korloff  Overdose Aphrodisiaque 2023


Condus de o dualitate de note florale și condimentate combinate cu acorduri minerale, parfumul este în tensiune constantă. Provocator și îndrăzneț, urmele lui șoptește cu delicatețe despre toate păcatele pe care visezi să le faci.

În faza de început, șofranul este combinat cu ambrettolidă. Deschiderea picant-minerale este urmată de ylang-ylang și tămâie. Baza contine muschi de stejar, cashmeran si ambroxan. 

Coralie Spicher , care se descrie ca o „parfumieră pasionată și curios”, s-a născut la Geneva, Elveția. Dragostea ei pentru parfum a început la vârsta de 12 ani, când a primit cadou primul ei parfum. 

Coralie a studiat biochimia la Universitatea din Geneva, dar pasiunea pentru parfumuri a adus-o la Paris, unde și-a luat masterul de la Ecole Supérieure du Parfum.

Portofoliul mărcii Korloff include 40 de parfumuri pentru bărbați și femei.
MAI POTI CITI