Păreri Noul parfum Tom Ford Soleil de Feu 2023 - miros, persistență, prețuri

Colecția Private Blend a lui Tom Ford este pe cale să lanseze un nou parfum unisex, Soleil de Feu . 

După părerea specialiștilor parfumul Tom Ford Soleil de Feu va fi a treia interpretare originală a parfumului original Soleil Blanc , care a deschis „colecția solară” în 2016. 

Colecția Private Blend a lui Tom Ford  include originalul parfum Soleil Blanc  (2016), Soleil Neige (2019), Soleil Brülant  (2021), iar acum i se adaugă noul Soleil de Feu.

Tom Ford Soleil de Feu 2023 este un parfum lemnos-chihlimbar pentru bărbați și femei, cald și condimentat, senzual și seducător, care amintește de apusul unui soare fierbinte care strălucește peste mare și pictează cerul cu niște fire de bronz.

Parfumul este subliniat de un buchet de tonuri calde picante, balsamice si citrice, precum si subtonuri mai blande proaspete, exotice si dulci. 

pareri am folosit parfum original  Tom Ford Soleil de Feu 2023


Tom Ford Soleil de Fe se deschide cu o pufă de condimente și note de vârf citrice de bergamotă, cardamom și piper roz, care se îmbină în inima parfumului cu note verzi și florale de magnolie, tuberoză, nucă de cocos și frunze de violetă. 

Parfumul se termină cu chihlimbar profund și note de bază balsamice de chihlimbar, benzoin și lemn de santal.

Parfumul Tom Ford Soleil de Feu 2023 se pozitioneaza drept cea mai senzuala editie a liniei Soleil . Notele de varf de lemn de santal, tuberoza si ambra calda fac compozitia pasionala si seducatoare.

Caracteristicile cheie ale noului parfum Tom Ford Soleil de Feu 2023:

Grupe de arome: lemnos, chihlimbar;
Gen: unisex;
Note de varf: bergamot, cardamom verde, piper roz;
Note de inima: magnolie, tuberoza, nuca de cocos, frunze de violeta;
Note de baza: benzoin, ambra, lemn de santal;
Concentrație: Eau de Parfum;
Ediție limitată : nu;
Volum: 30 ml, 50 ml, 250 ml;
Anul lansării: 2023.
MAI POTI CITI