OBIO.ro păreri forum magazin produse bio românești ieftine și de calitate

Parcurgând diverse forumuri, și analizând părerile despre OBIO Oradea, se observă că statistic acest magazin online cu produse BIO este în opinia clienților unul de încredere, pentru mulți fiind o surpriză prețurile mici practicate la produse apicole, produse pentru casa, uleiuri esentiale, uleiuri purtatoare si ape florale Uleiuri, suplimente sau produse Zero Waste

Clienții și-au exprimat mulțumirea că livrarea cumpărăturilor din OBIO.ro este doar 14.99 Lei pentru comenzi de pana in 50 Lei, doar pe zona Oradiei si este acest prag, livrarea va fi gratuita pe zona Oradiei; 14.99 Lei pentru comenzi de pana in 198.9 Lei, in restul tarii. Peste acest prag, livrarea va fi gratuita.

Despre magazinul OBIO.ro vă putem spune că în acest magazin principalele produse comercializate sunt: produse pentru imunitate, produse BIO romanesti, produse recomandate de Ligia Pop, produse pentru sportivi, Alimente BIO, produse cosmetice BIO, produse apicole, suplimente si produse pentru casa.

pareri produse obio.ro daca merita sa cumperi


Obio.ro este un nume important în lista magazinelor cu produse bio online din România, în oferta acestora regăsindu-se mărci consacrate de produse bio, atât din afara României, dar și produse în România .

Magazinul are constant în stoc câteva mii de produse bio. Brandul propriu Obio de produse bio a trecut testul timpului, fiind azi un brand apreciat pentru calitatea produselor si diversitatea portofoliului.

Politica de returnare produse OBIO.ro

Orice comanda plasata pe www.obio.ro poate fi returnata in termenul legal de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

Cheltuielile de transport ocazionate de returnarea produselor cad in sarcina clientului, exceptie facand returnarea pe motiv de conformitate (produs defect, ambalaj spart, etc).

Contravaloarea produselor returnate se va face in termen de maxim 5 zile de la primirea produselor in depozitul nostru si inspectarea acestora.
MAI POTI CITI