ANDRA MARINESCU biografie, vârstă, înălțime, loc de naștere, soț, copii și contact

Wiki Andra Marinescu. Vezi biografia arhitectei simpatice care în 2021 s-a alăturat emisiunii Visuri la Cheie, dacă are soț și copii, ce vârstă și înălțime are, ce studii și ce afacere deține.

Conform CV-ului oficial arhitecta Andra Marinescu (vărsta 37 de ani neîmpliniți), are o experiență de peste 15 ani în domeniul arhitecturii și de peste 6 ani conduce biroul Paradigma Studio. 

Din 2021 face parte din echipa de arhitecți a emisiunii ”Visuri la Cheie” de la Pro TV, ocupându-se de partea tehnică a fiecărei construcții.

Andra Marinescu poate fi contactata pe pagina ei oficială de pe rețeaua de socializare www.facebook.com/andra.marinescu.3

Andra Marinescu s-a născut și a copilărit în orașul Caracal, iar în clasa a XII-a a decis să urmeze Arhitectura, după ce mult timp și-a dorit să lucreze ca avocat și să urmeze Dreptul.

andra marinescu arhitect wiki sot copii vârsta înălțime contact

Andra Marinescu a studiat la Colegiul Național Ioniță Asan din Caracal, promoția 2005, apoi a absolvit în anul 2011 Facultatea de Arhitectură și a început să lucreze în domeniu, acum având două afaceri în domeniu în care este co-fondator și fondator.

Stilul de amenajare al arhitectei Andra Marinescu este orientat spre zona glam, cu linii drepte și influențe luxury, cu accente de texturi și reflexii.

La prima impresie, Andra Marinescu pare aparent a fi o femeie fragilă și extrem de delicată. Este, dar în același timp are și forța unui bărbat. Așa a învățat să fie de când trebuie să meargă pe șantierul unei construcții pentru a le da indicații muncitorilor. 

Însă  nu se plânge nici de munca de pe șantier, nici de proiectele ofertante, ci susține că astăzi trăiește visul copilăriei sale, vis la care lucrează în continuare, în fiecare zi.

Andra Marinescu nu este căsătorită și încă nu are copii. Momentan meseria primează în fața familiei.

Fire generoasă și sensibilă, Andra Marinescu a alergat jumătate de maraton în anul 2022 pentru strângerea fondurilor necesare pentru Hospice Casa Speranței.
MAI POTI CITI