Cele mai Frumoase Mesaje pentru Ziua Copilului - 1 iunie. Felicitări cu La mulți ani.

Descoperă cele mai inspirate mesaje de Ziua Copilului, care te vor ajuta să le arăți celor mici cât de mult îi iubești și îi apreciezi.


Ziua Copilului este o ocazie specială pentru a ne aduce aminte de copilărie și de bucuriile simple pe care le-am trăit atunci. 

Este momentul să ne amintim că fiecare dintre noi a fost odată un copil și să ne arătăm iubirea și respectul față de cei mici.

Dacă vrei să transmiți un mesaj frumos copilului tău, iată câteva idei inspirate:

1) "La mulți ani, dragul meu copil! Sper ca această zi să îți aducă multe bucurii și să îți ofere amintiri de neuitat."

2) Ești cel mai mare dar pe care l-am primit în viață și te iubesc mai mult decât orice altceva pe lumea asta. La mulți ani, copilul meu drag!

cele mai inspiorate si frumoase mesaje de 1 iunie ziua copilului felicitari cu la multi ani

3) Indiferent de vârstă, să știi că mereu vei fi copilul meu și că voi fi mereu aici pentru tine. La mulți ani și multă fericire, dragul meu copil!

4) Să crești mare și puternic, dar să nu uiți niciodată să păstrezi bucuria și zâmbetul din copilărie. La mulți ani și mult succes în viață, copilul meu!

5) Dragi copii, astăzi este ziua voastră specială! Să vă bucurați de toate jucăriile și dulciurile pe care le veți primi, dar mai presus de toate, să vă bucurați de faptul că sunteți copii și că aveți întreaga lume în fața voastră. La mulți ani!

6) Fie ca soarele să strălucească mereu în viața voastră, dragi copii, să aveți mereu zâmbete pe buze și inimi pline de bucurie și fericire. La mulți ani de Ziua Copilului!

7) Sărbătoriți Ziua Copilului cu toată energia și entuziasmul vostru, dragi copii! Fie ca această zi să vă aducă multe zâmbete și momente frumoase alături de cei dragi.

8) La mulți ani tuturor copiilor din lume! Să aveți o zi minunată plină de jocuri, voie bună și multe cadouri frumoase. Fie ca viața voastră să fie la fel de minunată ca voi!

9) Crește sănătos și fericit, iubitule copil! Ia de la tata mintea și tăria, de la mama frumusețea și ingeniozitatea, iar de la bunici – înțelepciunea și răbdarea! Crește spre bucuria tuturor. La mulți ani!

10) Copil dulce, chiar dacă încă ești micuț, îți doresc să crești frumos, sănătos, inteligent, fericit, să-i bucuri pe mama și tata și întreaga lume. Să ai o copilărie frumoasă ca în povești, prieteni devotați, emoții plăcute și multe surpize care să-ți îndeplinească toate capriciile tale nevinovate.

11) Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, cel mai mare dar pe care îl primim. Să ne bucurăm de ea și să ne bucurăm de copiii noștri! La mulți ani de 1 Iunie!

12) Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet si fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Aceste au fost Mesaje Scurte Pentru Copii. Mesaje de la mulți ani pentru copii din partea părinților, bunicilor, colegilor de clasă. Cele mai frumoase mesaje de ”la mulți ani” de ziua copilului meu. Mesaje de la bunici pentru nepoți. Toate adunate într-un calup relevant.
MAI POTI CITI