7 dintre cele mai frumoase orașe de vizitat în Italia cu trenul


Italia are multe orașe frumoase, pline de istorie și cultură, care sunt ușor accesibile cu trenul. 

Iată 7 dintre cele mai bune orașe de vizitat în Italia cu trenul:


• Roma - este capitala Italiei și are o bogată istorie și cultură. De la Colosseum și Forumul Roman la Capela Sixtină și Fontana di Trevi, există multe atracții turistice de vizitat. Roma este ușor accesibilă cu trenul din mai multe orașe din Italia.

• Florența - este capitala regiunii Toscana și este cunoscută pentru arta și arhitectura sa. Catedrala Santa Maria del Fiore, Palazzo Vecchio și Galeria Uffizi sunt doar câteva dintre atracțiile turistice de vizitat. Florența este ușor accesibilă cu trenul din Roma și alte orașe din Italia.

cele mai bune si frumoase orase din italia care se pot vizita cu trenuul

• Veneția - este un oraș unic, construit pe canale și cu arhitectură venetiană. Piazza San Marco, Palatul Dogilor și Canal Grande sunt doar câteva dintre atracțiile turistice de vizitat. Veneția este ușor accesibilă cu trenul din Milano și alte orașe din Italia.

• Milano - este un oraș plin de stil și eleganță, cunoscut pentru moda și designul său. Catedrala din Milano, Galleria Vittorio Emanuele II și Pinacoteca di Brera sunt doar câteva dintre atracțiile turistice de vizitat. Milano este ușor accesibilă cu trenul din alte orașe din Italia.

• Napoli - este un oraș plin de viață și cultură, cunoscut pentru pizza sa autentică și ruinele romane de la Pompei. Catedrala din Napoli, Muzeul Național Arheologic și Castelul Sant'Elmo sunt doar câteva dintre atracțiile turistice de vizitat. Napoli este ușor accesibilă cu trenul din Roma și alte orașe din Italia.

• Bologna - este un oraș universitar plin de arhitectură medievală și culinară autentică. Turnul Asinelli, Piazza Maggiore și Basilica di San Petronio sunt doar câteva dintre atracțiile turistice de vizitat. Bologna este ușor accesibilă cu trenul din alte orașe din Italia.

• Torino - este un oraș elegant cunoscut pentru arhitectura sa barocă și pentru muzeul de artă contemporană. Palatul Regal, Mole Antonelliana și Muzeul Egizio sunt doar câteva dintre atracțiile turistice de vizitat.
MAI POTI CITI