Seducție prin mesaje: cele mai tari mesaje care sa-l facă să se gândească la tine

Seducție prin mesaje, vreau sa il faci pe EL să fie înnebunit după tine. manifestări sa se îndrăgostească de tine, fă-l să te caute, mesaje ca să se gândească la tine, ce să vorbești cu un băiat prin mesaje.

Manifestări sa se întoarcă la tine și să se gândească înnebunit

♥ "Știi ceva? Îmi vine mereu să-ți scriu și să îți spun cât de mult îmi place să petrec timpul cu tine. Ai un fel de a fi care mă face să zâmbesc mereu."

♥ "Mă gândeam la tine astăzi și am realizat că îmi lipsești. Abia aștept să te revăd și să petrecem mai mult timp împreună."

♥ "Nu pot să nu mă gândesc la zâmbetul tău când vorbim. Îmi place să vorbesc cu tine și să aud tot ce ai de spus."

♥ "Mă simt atât de confortabilă în prezența ta. Îmi place că pot fi eu însămi și că tu mă accepți așa cum sunt."

mesaje ca sa se gândeasca la tine si sa te caute

♥ "Ai un farmec aparte care mă atrage mereu spre tine. Sper să avem ocazia să ieșim împreună curând și să vedem unde ne duce asta."

Nu există o rețetă magică pentru a face ca un băiat să te placă, deoarece fiecare persoană are preferințe și așteptări diferite. 

Cu toate acestea, există câteva sfaturi și trucuri care te pot ajuta să îl faci să se simtă atras de tine. Iată câteva idei de mesaje care te-ar putea ajuta:

♦ "Am avut o zi minunată, dar ar fi fost și mai bună dacă ai fi fost aici cu mine." Acest mesaj îi arată că te gândești la el și că îți place să petreci timpul împreună.

♦ "Îmi place să petrec timpul cu tine, ai un mod de a fi care mă atrage. Sper să avem ocazia să ieșim din nou în curând." Acest mesaj îi arată că te simți confortabil cu el și că îți place să petreci timpul împreună.

♦ "Îmi place cum gândești și cum vorbești despre lucrurile care îți plac. Ești foarte interesant și mă simt atrasă de tine." Acest mesaj îi arată că îl apreciezi pentru ceea ce este și că te simți atrasă de el.

♦ "Ai un râs care mă face să zâmbesc și un farmec aparte care mă atrage spre tine. Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine." Acest mesaj îi arată că îl găsești atractiv și că îți dorești să cunoști mai multe despre el.

♦ "Mă simt norocoasă să te cunosc și să am șansa să petrec timpul cu tine. Sper că îți place să fii în preajma mea la fel de mult ca și mie." Acest mesaj îi arată că îți pasă de el și că îți place să petreci timpul împreună.

În general, încearcă să fii sinceră și să nu încerci să fii altcineva pentru a-l impresiona. Arată-i că îl apreciezi pentru ceea ce este și că îți place să petreci timpul cu el, dar nu insista dacă nu pare interesat sau nu îți răspunde la mesaje.

Există multe subiecte interesante de discuție pe care le poți aborda în conversațiile tale prin mesaje cu un băiat. Iată câteva idei:

• Interesele și hobby-urile voastre comune. Puteți vorbi despre filme, muzică, sport, jocuri video, cărți sau alte activități care vă plac amândurora.

• Planurile și obiectivele voastre de viitor. Întreabă-l ce își dorește să realizeze în viață sau care sunt planurile lui pentru următorii ani. Poți să împărtășești și tu propriile tale planuri.

• Experiențele pe care le-ați avut și amintirile plăcute. Puteți să vă întrebați unul pe celălalt despre cea mai interesantă sau amuzantă experiență pe care ați avut-o, sau să vă împărtășiți amintiri plăcute din trecut.

• Activitățile din timpul liber. Întreabă-l ce îi place să facă în timpul liber sau care sunt activitățile preferate ale lui.

• Viața personală. Nu fi intruzivă, dar întreabă-l despre familia și prietenii lui, sau despre alte aspecte personale ale vieții lui.

• Evenimentele curente. Poți să discutați despre subiecte curente din știri sau din viața cotidiană.

• Gândurile și sentimentele voastre. Întreabă-l cum se simte sau ce gândește despre un subiect anume, sau împărtășește propriile tale gânduri și sentimente.

În general, încearcă să fii deschisă, autentică și interesată de ceea ce spune el. 

Ascultă cu atenție și răspunde cu sinceritate. Astfel, veți putea construi o relație bazată pe comunicare și încredere.
MAI POTI CITI