Păreri Lampa UV pentru oja semipermanenta si gel Simei 911 manichiura pedichiura 36 W

Lampa uv pentru oja semipermanenta si gel Simei 911, manichiura pedichiura, 36 W, alba din categoria Lampa unghii Simei

Am analizat pe forumuri si internet mai multe păreri despre acest produs Lila Rossa si am observat ca multe din cele care au utilizat produsul au fost in general mulțumite de acesta.

Rezultatul se încadrează intr-un interval acceptabil si afectează semnificativ rating-ul general acestui produs cosmetic ca la salon, original si de calitate.

Vezi daca produsul respectiv se afla in stoc si daca i s-a modificat prețul, in cat timp va fi livrat si care este politica de retur

pareri preturi Lampa uv oja semipermanenta si gel Simei 911


Rating Calitate / Pret -
4.22 Lampa UV Simei SM-9011 pentru oja semipermanenta si gel 36WEste un dispozitiv destinat uzului profesional, dar poate fi folosit cu usurinta si cosmetic acasa.  Este dotata cu 4 neoane.

Lampa asigura o polimerizare eficienta a ojelor semipermanente, dar si a gelurilor. In cazul in care oja semipermanenta este foarte pigmentata, se recomanda ca polimerizarea sa se efectueze la 120s, iar gelul 2min.

Printre avantajele lămpii se numără si durata de viață de 2.000h, design modern, nivel scazut de radiații si este prietenoasa cu pielea astfel ca nu dăunează structurii unghiei.

Lampa are un design modern si este foarte ușor de transportat, fiind folosita atât pentru manichiura, cat si pentru pedichiura.

Lampa pentru manichiura Simei SM-911 este prevăzut cu timer de 120 secunde, dar poate fi utilizare si cu funcționare continua. 

Înlocuirea tuburilor UV se recomanda a fi făcută la aproximativ 6 luni daca se utilizează intensiv.

Mod de utilizare:

- Îndepărtați folia de protecție din interiorul lămpii.

- Asigurați-va ca neoanele sunt bine conectate.

- Conectați lampa la o sursa de energie.

- Folosiți butonul de ON/OFF sau TIMER pentru a aprinde lampa.

- Aplicați pe unghie materialele necesare pentru manichiura.

- Polimerizați in funcție de specificațiile fiecărui produs.
MAI POTI CITI