INFORMAȚII despre emisiunea TOTU-I FAIN cu DIANA ENACHE si ALIN PASCAL la PRIMA TV

Cine spune mai bine ca viata e faina? Desigur ARDEALUL si ardelenii. Si daca viata e faina automat spui ca TOTU-I FAIN!.

TOTU-I FAIN este emisiunea care a debutat in ziua de 25 decembrie 2022 la PRIMA TV.

Un debut de bun augur intr-o editie cu totul speciala cu doi copii de VEDETE : ALIN PASCAL fiul cantaretei de muzica populara MATILDA PASCAL COJOCARITA si DIANA ENACHE superba fiica a cantaretului ADRIAN ENACHE.

Vorba vine copii, DIANA ENACHE are 25 de ani iar ALIN PASCAL la 41 de ani a bifat o prima casnicie din care au provenit 3 copii si un divort se afla acum la a doua poveste de iubire oficiala si va deveni in curand din nou tatic.

Indiferent de varsta acesti oameni mari raman copiii parintilor lor VEDETE. Tocmai de aceea ALIN PASCAL COJOCARITA si DIANA ENACHE fac o echipa super.

stiri si informatii diana enache totu-i fain

Ii leaga aceeasi copilarie si celebritatea parintilor. ALIN PASCAL si DIANA ENACHE au facut naveta BUCURESTI-CLUJ s-a filmat emisiunea in studiourile de la CLUJ.

Nu-i bai ,DIANA si ALIN au avut posibilitatea de a descoperi noi fatete ale orasului CLUJ NAPOCA.

TOTU-I FAIN este emisiunea noua adusa de PRIMA TV in 2022 la 25 de ani de aniversare a postului PRIMA TV.

Sa ii lasam pe cei doi prezentatori sa ne vorbeasca despre ce este vorba in emisiunea TOTU-I FAIN.

Pentru ALIN PASCAL orasul CLUJ inseamna orasul unde a facut facultatea. E absolvent al UNIVERSITATII DE MUZICA "GHEORGHE DIMA" din CLUJ una dintre cele mai prestigioase universitati de muzica.

TOTU-I FAIN este o productie cu oameni faini si povesti interesante. Vrem sa va oferim timp de calitate si va asigur ca nu va veti plictisi spune ALIN PASCAL.

DIANA ENACHE " TOTU-I FAIN" este o emisiune buna cu de toate: retete spectaculoase de mancare de la chef ANTONIO PASSARELLI, muzica buna si povestile de viata ale unor oameni faini.

Subiecte interesante si multa veselie asta vrem sa aducem in casele voastre multa veselie pentru ca traim vremuri gri si tulburi.

Da si cei doi prezentatori s-au tinut de cuvant si ne-au oferit o PRIMA EDITIE SPECIALA cu invitati ca VETA BIRIS, TRAIAN ILEA.

NOUTATILE de pe TIK TOK au fost aduse de DIANA. VESELIE si calitate ca la o pereche de cizme de brand nu-i asa DIANA ?

Frumoasa DIANA a avut o emisiune la radio si acum face si televiziune. PLUS cantarile si concertele prin tara si la evenimente alaturi de celebrul ei tata ADRIAN ENACHE.

Tatal nu a scapat-o din ochi din vremea adolescentei cand barbatii au inceput sa o curteze. Si DIANA a fost foarte discreta cu viata sa sentimentala.

Acum toata lumea stie ca se iubeste cu fiul omului de afaceri SORIN OVIDIU VANTU. Le merge bine sunt fericiti impreuna si nu dau socoteala nimanui.

Daca e fericita in plan sentimental iata ca DIANA a spus DA unei noi provocari profesionale si i-a iesit SUPER.

ALIN PASCAL COJOCARITA si DIANA ENACHE impreuna cu chef PASSARELLI realizeaza in studiourile de la CLUJ emisiunea TOTU-I FAIN !

SUCCES IN CONTINUARE! O emisiune de mai mare dragul sa o privesti. OAMENI FAINI, MUZICA, GLUME, NOUTATI, si MANCARE de te ia foamea instant.

TOTU-I FAIN, DRAGILOR!
MAI POTI CITI