CEL MAI LUXOS HOTEL din lume ATLANTIS THE ROYAL DIN DUBAI puf si aur, SPA si majordom personal

In 10 februarie 2023 se deschid portile publicului pentru ca lansarea OFICIALA a a vut loc mai devreme. Dar in 10 februarie 2023 celebritati din toata lumea vor lua cu asalt cel mai nou hotel de lux din DUBAI.

E vorba de HOTELUL ATLANTIS THE ROYAL din DUBAI. Inca o dovada ca DUBAI-ul detine locul unu in inima publicului doritor de lux si opulenta.

Si da preturile sunt pe masura luxului si al opulentei. Dar merita fiecare banut. La hotelul THE ROYAL te vei simti ca intr-o oaza paradisiaca.

Este vorba de un lux pe care noi nu prea putem sa ni-l imaginam daca nu putem ajunge acolo. Dar review-urile din partea clientilor stau proba despre cat de minunat este hotelul.

ATLANTIS THE ROYAL impresii cel mai luxos  hotel din dubai

Ce servicii de lux, ce camere, ce bai, ce accesorii cosmetice si CE PRIVELISTI. TI se inmoaie picioarele de eemotie de la atata stralucire.

Bunoara periutele de dinti sunt din AUR iar PERIILE DE PAR sunt placate cu aur. Cosmeticee sunt de la cele mai tari cunoscute si apreciate branduri de lux de la HERMES.

La deschiderea oficiala a hotelului de ULTRA LUX a fost invitata sa cante faimoasa BEYONCE care a fost remunerata generos de catre proprieatarii luxosului hotel.

Dar spun ei ca venirea unui STAR precum BEYONCE a MERITAT toti banii. Pentru un recital de 79 de minute BEYONCE a primit o suma cu multe zerouri la final.

ATLANTIS THE ROYAL redefineste IDEEA DE LUX si OPULENTA. Proprietarii hotelului sunt firma KERZNER INTERNATIONAL, un tour operator al multor destinatii de lux, jocuri si tot asa.

E O MARE NEBUNIE! UN OCEAN DE LUX cu 79 de restaurante unde gatesc cei mai faimosi chefi ai lumii din lumea larga de la japonezul MATUSIAHA cheful de la restaurantul NOBU, GORDON RAMSAY'S restaurant ce ofera BREAD AND STREET KITCHEN, maestrul rafinat BLUMENTHAL, cheful peruvian si cate si mai cate.

Va imaginati cum e sa ai la dispozitie 17 restaurante? HOTELUL ATLANTIS THE ROYAL dispune de 795 de camere dintre care unelel camere au la dispozitia clientilor si MAJORDOMI PERSONALI.

Ce sa spunem de clubul THE ROYAL unde vita de noapte e tumultoasa ? TOTUL a fost creat sa raspunda celor mai indraznete provocari de la arhitectura hotelului la designul interior.

Sunt mai multe tipuri de camere de la SIGNATURE PENTHOUSE mare si cu vedere la PALM ISLAND si ARABIAN SEA la CAMERE DE OASPETI, SUITES CAMERE UNDE LUXUL se simte acasa.

ATLANTIS THE ROYAL este ROYAL. Plaje fine , piscine infinity cluburi, locuri de recreere la cel mai inalt etaj.

O multime de atarctii lanaga ATLANTIS THE ROYAL : plaja vestita unde iis dau intalnire VEDETELE si INFLUENCERITELE. JUMEIRAH, apoi arhicunoscutul de acum BURJ AL ARAB.

impresii cazare hotel atlantis royal dubai

La ATLANTIS THE ROYAL exista magazine unde iti poti cumpara suveniruri. Ati avea bani sa cumparatu un tablou de PICASSO? Dca aveti banii chiar exista aceasta posibilittae.

De la tablouri, haine, cosmetice, parfumuri gasesti DE TOATE. NU ai cum s ate plictisesti. De pilda pentru deschiderea oficiala pentru public a hotelului ATLANTIS THE ROYAL au fost chemati STARURI precum TIESTO si TATE MC RAE.

Acestia au pus in scena un show de muzica care se numeste 10:35. Ce insemana 10: 35? E ORA DE DESCHIDERE a hotelului.

Un SHOW DE MUZICA SI LUMINI un spectacol cu artisti si dansatori. Va fi o mare si stralucita petrecere cu invitati din AMERICA precum KYLIE JENNER , actrita REBEL WILSON ca sa nu enumaram doar cativa invitati.

SUNTETI ASTEPTATI la marea DESCHIDERE in 10 februarie 2023 in ORASUL PETRECERILOR al LUXULUI si al OPULENTEI!

O EXPERIENTA cu adevarat ICONICA pentru cei ce vor ajunge la deschidere si mai apoi care au buuznarele larg deschise pentru a-si face orice moft.

DUBAIUL are un NOU RESORT DE LUX ATLANTIS THE ROYAL.

Mai avem si noi ceva sperante poti gasi camere si la 1500 de dolari pe noapte dar si asa NU E LA INDEMANA ORICUI.

Noi aici in ROMANIA avem alte probleme legate de facturile la energie , facturile la intretinere , lipsa apei calde si a caldurii.

Ce sa mai noroc ca exista si locuri ATAT de SPECIALE ca pentru un ROMAN sa ajungi la DUBAI sa te cazezi la un HOTEL ULTRA LUXOS intr-una dintre cele mai mari resorturi ramane un VIS de lasat la NEPOTI.

NOI in continuare traim EXPERIENTA COMUNISMULUI.

Se spun multe se fac putine spre deloc lucruri cu adevarat. Despre ce reintinerire si fata noua a CONSTANTEI vorbesc unii reporteri de la BUCURESTI?

CAZINOUL renovarea sta pe loc. Strazile din PIATA OVIDIU sunt pline de cladirile istorice vechi UNDE NU SE MISCA NIMIC.

CE RENOVARI? CINE crede ca organizarea evenimentelor ar putea aduce un SUFLU NOU CONSTANTEI?

PLAJELE au fost inundate totul e gri dar unii raporteaza ca E BINE. CONSTANTA a fost AL DOILEA ORAS al tarii. UNDE E FRUMUSETEA si AERUL BOEM al CONSTANTEI DE ODINIOARA?

In primarii e jale. SCOALA ca scoala INTEPENITA ca in anii pandemiei, NU AI UNDE MERGE IN WEEKEND in afara parcului mare si al MALL-ului.

Asa ca locuitorii CONSTANTEI pot visa mult si bine. Sa ne bucuram atunci de bogatia si luxul unor orase care fac tot ce le sta in putinta pentru a le oferi locuitorilor si turistilor O STARE DE CONFORT si GRATIE.

HEY, DUBAI ramai pentru NOI O FATA MORGANA.
MAI POTI CITI