Bright Crystal Eau de Toilette Versace pareri recenzii, persistenta, preturi mici

Sa ne facem o părere despre Parfumul Bright Crystal Eau de Toilette Versace, lansat în 2006, care este clasificat ca parfum pentru femei și aparține familiilor Fructe și Floral.

Scorul recenziilor clientilor care au cumparat si folosit parfumul Bright Crystal Eau de Toilette Versace 

• Aspectul flaconului - 4,58
• Persistenta parfumului - 4,62
• Intensitatea - 4.63

Alberto Morillas și Donatella Versace au lucrat la parfum. 

Apa de toaleta Bright Crystal face parte din colectia Bright Crystal. 

Compoziția compoziției Rodia, Yuzu și Acvatic (apos) formează acordul de deschidere al compoziției, în inimă ─ Lotus, Magnolia și Bujor; baza este chihlimbar, mahon (mahon) și mosc.

Bright Crystal este unul dintre cele mai bine vândute din portofoliul de parfumuri Versace și un parfum creat în parteneriat cu Euroitalia, care deține licența de a produce și distribui parfumurile mărcii. 

versace-bright-crystal-parfum femei pareri peristenta pret mici

Directorul artistic al acestui proiect a fost Donatella Versace. Potrivit unui comunicat de presă, Bright Crystal este o compoziție inspirată din câteva dintre parfumurile preferate ale designerului. 


În timpul lansării, ea a comentat despre noua sa creație „Am vrut să lansez un parfum care să fie la fel de primitor, proaspăt și floral ca toate parfumurile mele preferate. Bright Crystal este o compoziție a cărei sticlă elegantă ascunde nuanțe răcoritoare și florale.” 

De-a lungul existenței parfumului, acesta a fost însoțit de campanii publicitare care au subliniat feminitatea și lejeritatea deosebite. 

La momentul timpul lansării, imaginea parfumului Crystal Eau de Toilette Versace a fost modelul Iselin Steiro.

Calitatea unui parfum pentru femei este cel mai important atribut al acestuia. Parfumurile sunt achizitionate pentru mirosul lor captivant sau atragator. 

Aproape totul este mai mult ca un beneficiu decat o nevoie in aceasta situatie.

Cel mai bun parfum pentru femei este mai putin inclinat sa se lipeasca de pielea uscata a unei persoane. 

Altii vor fi surprinsi de disparitia brusca a unui miros puternic. Cele mai bune parfumuri pentru femei dureaza mai mult pe pielea grasa.
MAI POTI CITI