Wiki cine este BIBI. Câți ani are BIBI și care e numele real. Informații despre Bibi.

Câți ani are bibi și ce iubit, ce a patit bibi, informații despre bibi zodie, bianca mihaela lixandru wikipedia, bibi biografie unde locuiește, numărul de telefon a lui bibi, BiBi Instagram, care este numele de familie a lui bibi... și lista curiozităților fanilor ar putea continua.

Wiki - Bibi s-a născut pe 10 mai 2002, fiind o nativă a zodiei Taur aflată sub protecția planetei Venus, dar și a Soarelui. 

Conform biografiei oficiale, BiBi pe numele real Bianca Mihaela Lixandru, BiBi, a cunoscut succesul odată cu lansarea melodiei „Ciocolata”, si a devinit artist independent odată cu lansarea cântecului „Radio Song” în anul 2014.

Bibi este cântăreață de muzică reggaeton și pop-dance, vloggeriță și actriță, având o comunitate de peste 1 milion de fani pe Instagram.

Wiki numele real al lui Bibi cum o cheamă în buletin

Despre Bibi s-a tot spus că ar fi rivala lui Nicole Cherry. Celebra cântăreață a avut o relație cu vloggerul și cântărețul Antonio Pican. Din păcate relația lor sentimentală a luat sfârșit în urmă cu ceva timp, fiecare apucând-o pe drumuri separate.

Bibi este o persoană foarte deschisă și nu se abține atunci când vine vorba să povestească amănunte din viața personală. 

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Bibi a declarat că nu are prieteni. Pentru ea, această noțiune nu există, singurii care merită apelativul de prieten fiind părinții ei.

Revenind la CV-ul profesional, în  anul 2019, compania Walt Disney a ales-o pe Bibi pentru a fi vocea personajului „Șefa” în filmul „Ralph rupe netu’”.

Tot în 2019 Bibi a dat viață personajului „Rita”, în serialul „Profu’”, alături de actori cunoscuți, cum ar fi Andi Vasluianu. 

De asemenea, Bibi a dublat și personajul Chandra, în anul 2020, în pelicula marca Disney Channel, intitulată „Magie cu susul în jos”.
MAI POTI CITI