Parfumuri AZZARO păreri, forum, miros, persistență și prețuri


Parfum azzaro chrome pareri, parfum azzaro wanted forum, parfum azzaro femei recomandări, parfum azzaro mademoiselle, parfum azzaro sport, parfum azzaro barbati, azzaro eau de parfum

Casa de modă franceză Loris Azzaro ( rusă - Loris Azzar ò ) a fost fondată în 1967 de designerul de origine italiană Loris Azzaro.

Primul parfum Azzaro a fost lansat în 1975, iar în prezent, portofoliul brandului numără câteva zeci de parfumuri. 

Printre cele mai populare se numără apa de toaletă pentru bărbați Azzaro Chrome, cu tonuri fresh citrice, picanta apă de parfum pentru bărbați Azzaro Wanted By Night și parfumul atemporal Azzaro Pour Homme, din 1978. 

Femeile adoră creația orientală Azzaro Wanted Girl, parfumul de flori și fructe Azzaro Mademoiselle L'Eau Très Florale sau seducătorul  parfum Azzaro Pour Elle.

Succesul a venit abia în 1978, cu cel de-al doilea parfum Azzaro Pour Homme de parfumierii Gerard Anthony și Gerrit van Logschem. Acest fougère lemnos de citrice a fost alcătuit din peste 320 de ingrediente, iar designerului i-a plăcut să îl descrie drept „parfumul masculin la care visează femeile”. 

pareri cele mai bune parfumuri azzaro pt femei si barbati originale

Succesul său nu stă doar în compoziția complexă. Designul sticlei, conceput tot de Pierre Dinan, și sloganul publicitar „Un parfum pentru bărbați care iubesc femeile care iubesc bărbații” și-au jucat rolul. 

Pe lângă originalul, care este încă în vânzare în 2019, au fost lansate mai multe flanker Azzaro Pour Homme, primul dintre acestea  este Azzaro Pour Homme Intense .- a fost lansat în 1992.  

În același an, brandul a început să producă colecții de îmbrăcăminte pentru bărbați, ale căror design-uri, ca și în cazul hainelor pentru femei, au fost inspirate din romantism și eleganță. 

În 1995, divizia de parfumuri Loris Azzaro a fost cumpărată de corporația franceză Clarins.

Chiar mai popular decât predecesorii săi a fost parfumul proaspăt, masculin, lemnos-acvatic de Gerard Ori ,  Chrome , lansat în 1996. El corespundea spiritului timpului său și semăna într-un fel cu compozițiile existente, dar, în același timp, el însuși a stabilit noi linii directoare în gen. 

Sticla a fost proiectată de designerul Frederico Restrepo în stilul ascetismului arhitectural. 

Azzaro însuși a lucrat la parfum împreună cu nepotul său, Roman, în vârstă de opt ani, și, prin urmare, parfumul a reflectat atât spiritul tinereții, cât și motivele clasice ale parfumului. 

În 2014, a fost lansat un alt parfum de semnătură pentru brand - parfumul lemnos-picant Azzaro Wanted care spune povestea unui erou modern. 

Compoziția a fost creată de parfumierul Fabrice Pellegrin, care a dorit să transmită spiritul libertății, seducția masculină, dorința de aventură și emoție.
MAI POTI CITI