Păreri parfumuri Amouage miros, persistență, cele mai vândute, prețuri

Să ne facem o părere despre Amouage, un brand de parfumuri de lux fondat în 1983 în Oman și ale cărui produse sunt apreciate pe forumuri pentru siajul, proiecția și longevitatea foarte bună, chiar dacă prețurile nu sunt accesibile oricui.

Numele Amouage, alcătuit din două cuvinte – francezul amour („dragoste”) și arabul „موجة” („val”) – reflectă caracterul internațional al mărcii. 

Legenda oficială spune că prințul Syed Hamad bin Hamud Al Bu Said a supervizat crearea mărcii, la inițiativa sultanului Omanului Qaboos bin Said Al Said. 

Marca de parfum a fost aleasă de familia regală din două motive: ca o modalitate de a onora cultura parfumată a Omanului și ca o oportunitate de a prezenta cadouri luxoase, autentice în numele curții regale.

pareri am folosit cele mai bune parfumuri amouage

Designul lui Amouage subliniază puternic legătura cu familia regală conducătoare: logo-ul mărcii seamănă cu sigiliul regal, forma capacelor sticlelor moderne de parfumuri pentru femei din colecția principală repetă forma cupolei Moscheei Sultan Qaboos. 

Toate parfumurile Amouage se amestecă manual, iar în acestea nu veți găsi alte ingrediente decât cele prețioase și alese cu cea mai mare atenție, care creează nu doar contraste interesante, ci și combinații elegante și armonioase. 


Rezultatul: parfumuri persistente, cu o urmă de patină, care vă vor învălui simțurile ca o pelerină mătăsoasă de lux.

Cele mai apreciate și vândute parfumuri sunt Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour sau Interlude care, încet-încet, au devenit renumite în lumea parfumurilor. 
 
Pe lângă parfumuri, produsele Amouage includ o linie de produse pentru baie, lumânări parfumate și articole din piele.
MAI POTI CITI