Păreri Pofta de Dulce, forum cum scăpăm de nevoia incontrolabilă de dulce

Pofta de zahar păreri forum ➣ Pofta de dulce lipsa de magneziu, fier  ➣ Nevoia de dulce sau pofta incontrolabila de dulce cauze

Nutriționiștii au câteva păreri clar definite despre modul de a depăși pofta de dulciuri și dacă merită să renunți cu totul la zahăr.

Cel mai adesea cauza poftei de dulciuri o reprezintă felurite probleme psihologice și niciun fel de vitamină nu va reduce pofta de zahăr. 

Nevoia de dulce poate fi o modalitate de a obține plăcere sau poate fi o alimentație cauzată de stres. 

Prin urmare, este necesară o soluție cuprinzătoare a problemei, consultarea unui psihoterapeut este obligatorie.

După ce îți dai seama de cauza poftei de dulciuri, trebuie să găsești ceva care să îți permită să lași în siguranță acest obicei în trecut și să-l înlocuiești cu unul mai util.

ce iti lipseste cand simti nevoia de dulce pareri forum

Scăderea cortizolului din sânge ajută la ameliorarea stresului. Pentru a face acest lucru, dormi suficient și mănâncă carbohidrați la cină.

De asemenea, ar trebui să includeți cereale integrale, pâine, paste din grâu dur, legume, fructe, fructe de pădure, leguminoase în dieta de seară. Aceste măsuri vor preveni creșterea cortizolului și, în consecință, vor reduce nivelul de stres.

Din punct de vedere nutrițional, pentru a reduce nivelul poftelor de zahăr, este important să consumăm alimente proteice, precum și alimente bogate în fibre alimentare (fructe, legume).

Pofta de dulce poate avea uneori ca și cauză anemia deghizată, așa că trebuie să verificați nivelul de fier și alți parametri ai sângelui

Cel mai adesea, organismul are nevoie de un fel de hrană, de exemplu, ciocolată, tocmai din cauza anemiei latente

În plus, este important să se păstreze nivelul de hidratare și să nu se permită pauze lungi între mese.

Unii oameni consumă cantități mari de alimente cu carbohidrați, inclusiv pâine, iar acest lucru duce, de asemenea, la o dorință crescută de a mânca dulciuri.

Cu toate acestea, nu are sens să refuzi complet dulciurile, sunt de părere nutriționiștii. 

Dacă o persoană are diabet, merită să ia în considerare renunțarea și trecerea la îndulcitori siguri și aprobati de medic.

În prezent, există multe îndulcitori cu conținut scăzut de calorii pe bază de plante care pot înlocui dulciurile. 

Nu se recomandă înlocuirea zahărului cu fructoză. Acesta este un tip de zahăr care nu are un gust foarte dulce provoacă cel mai adesea pofte și mai mari de dulciuri.

Puteți înlocui dulciurile cu fructe de pădure. 
MAI POTI CITI